Torsdag 9/9

09 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vill bevisa att du är en kraft att räkna med, men då måste du inte bara bevisa din kompetens utan att du kan hålla dig till ett projekt i taget. Din stora svaghet är inte bristande kunskap utan att du fort tröttnar på ett projekt och slarvar över slutet för att komma vidare.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir lite lugnare än onsdagen. Du delar dagen mellan olika aktiviteter och möten. Den här dagen går till stor del ut på att planera framåt. Du tycker att det är kul samtidigt som du tycker det är svårt. Kvällen blir rolig, fartfylld och uttömmande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvingar dig till att blicka framåt och inte älta det som varit. Även om du rätt så nyligen gått igenom en stor besvikelse så väljer du nu att fokusera på nya mål. Det känns bra att ha en vän som inte bara stöttar dig i dina beslut utan som dessutom vet, av personlig erfarenhet, vad du går igenom.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Dagen blir lugn på gränsen till tråkig. Mycket är rutin i ditt liv, arbetet, fritiden till och med vännerna har det gått slentrian i. Du vill att det ska hända något nytt, men för att det ska göra det så måste du vara beredd att gå utanför din komfortzon. Hör av dig till hen som alltid finns i dina tankar.

Lejonet 23/7-22/8

Du är en känslomänniska och därför är det egentligen inte så konstigt att du reagerar på att en av dina vänner har tagit kontakt med en person som du inte släppt taget om ännu. Det som gör dig själv förvånad är hur starkt du reagerar på den här nyheten. Du har uppenbarligen känslor kvar.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar omvägar kring ett känsligt ämne mest för att du inte vill göra din vän upprörd. Det handlar till stor del om att du helt enkelt är obekväm att prata om vissa saker, särskilt när det stör upp känslor. Kvällen blir väldigt intensiv på ett bra sätt.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen försöker du att hålla dig lite cool. Du vet att du brukar reagera häftigt när vissa ämnen kommer på tal, men du vill bevisa att du mognat och att du kan kontrollera dina reaktioner. Det kanske inte går lika bra som du hoppats men du är på rätt väg.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Torsdagen handlar om att respektera en vän som inte vill prata om vissa saker med dig. Även om det väcker din nyfikenhet och få dig att vilja forska vidare så ska du försöka stå emot den impulsen, främst för att det är din väns önskan

Skytten 22/11-21/12

Idag skymtar du en sanning som du anat dig till men som du inte riktigt velat tro på. Det handlar om att det både är för stort och för komplicerat för att du riktigt ska kunna greppa vad som hänt. Bryt ned nyheten i mindre delar och smält en sak i taget så får du en bättre överblick.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar till viss del om att du är ambivalent. Du har lovat vara med på något och nu blir du lite tveksam till om du verkligen vill. Mycket handlar om bekvämlighet men också om att du känner dig lite osäker i nya sammanhang. Om du ger det en chans så kommer det bli bättre än du tänkt dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Annons

Du är den person som har minst att säga till om i en planering som rör hösten. Själv anser du att din åsikt borde vägra tyngre,  men i det här fallet så får du helt enkelt inse att du är nedröstad. Kvällen handlar om en personlig utmaning och ett mål som du har.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite vaksam när det kommer till vissa personer och deras agerande. Du har blivit bränd tidigare och nu klingar alla varningsklockor på en gång. Lyssna på din magkänsla och undersök situationen lite närmar. Kvällen handlar om att sammanställa vad du vet.

Annons