Fredag 10/9

10 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ser fram emot den här dagen på flera sätt. Dels har du en del roliga aktiviteter på jobbet och sedan handlar kvällen om socialt umgänge. Du börjar hitta en ny krets människor där du känner att du får möjlighet att vara en mognare person som du tycker bättre om.

Oxen 20/4-20/5

Du firar något idag. Det är inte så att du slår på stora trumman, men du tycker ändå att det förtjänar lite uppmärksamhet. För dig handlar dagen om att skapa och om att göra fint och kvällen fokuserar på att ta till vara på en relation som vänskap eller kärlek. Det lir en mysig kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du saknar uppmärksamhet idag och det känns. Du brukar vara i centrum både på jobbet och privat men idag finns det någon annan som stjäl scenen för dig. Egentligen borde du unna hen att få stå i centrum, du gör det själv nästan jämt. Kvällen handlar om att ha kul och släppa loss.

Kräftan 21/6-22/7

Du är väldigt uppmärksam på hur en vän reagerar på ett meddelande som hen får. Du vet att det här är upprörande nyheter men vad som gör dig oroad är att hen inte visar någon reaktion alls. Tänk på att vissa personer är bättre på att hålla masken än andra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att fokusera, kvala upp ärmarna och få jobbet gjort: Kvällen däremot handlar om det du älskar mest. Träffa människor, släppa loss och ha det kul. Det blir på många sätt en ganska uppsluppen och annorlunda kväll.

Jungfru 23/8-22/9

Du planerar att få två människor som du vet kommer att gå ihop att träffas. Du är egentligen inte den bästa kärleksmäklaren eftersom du är ganska oromantisk, men du är en strateg och när du väl bestämt dig är du omöjlig att stoppa. Dina vänner har inte en chans.

Vågen 23/9-22/10

Du knorrar lite över vissa arbetsuppgifter. Du vet att ingen tycker att de är roliga men du tycker ändå att det är orättvist att de hamnat på ditt bord. Det handlar inte så mycket om att du är jobbigt som att du blir uttråkad av dem. Kvällen blir tvärt emot dagen. Den blir underhållande och går snabbt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar dig ifrån en person som sårat dina känslor. Du vet att du reagerar lite väl starkt på hens kommentarer, men det faktum att du respekterar och ser upp till den här personen gör dig extra kännslig för kritik. Kvällen blir mysig och kretsar krig när vänner.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen handlar om att säga nej fast du vill säga ja. Du måste inse att du inte kommer hinna med det här projektet hur kul det än låter. Det är bättre att du inser dina begränsningar innan du tar dig vatten över huvudet. Kvällen blir härlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har både sett fram emot och oroat dig lite över den här dagen, kanske främst kvällen. Du har tackat ja till en fest eller middag där du inte känner deltagarna så jättebra och det gör dig lite obekväm. Oroa dig inte du kommer vara kvällens klarast lysande stjärna.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en rolig och omväxlande fredag där du hinner med små projekt hemma, göra en hel del nytta på jobbet och avslutar dagen på ett trevligt sätt med dina vänner eller din kärlek. Oavsett hur du lägger upp dagen så kommer den bli både minnesvärd och innehållsrik.

Fiskarna 19/2-20/3

Du säger inte vad du tänker och det oroar din partner, vän eller familjemedlem. Hen har försökt att nå fram till dig men du drar dig medvetet undan. För dig handlar det om att du behöver få smälta vissa saker innan du kan börja prata om dem.

Annons