Lördag 11/9

11 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen är du tröttare än du vill medge och du gör sämre ifrån dig än du brukar i en sport eller på gymmet. Du borde lyssna på din kropp och ta en vilodag. Det handlar kanske inte så mycket om att du är utmattad som om att du var vaken lite väl sent igår.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir en blandning av olika aktiviteter. Mycket kretsar kring hemmet. Du pysslar en hel del idag och du tar hand om dina nära och kära. Den här dagen handlar om klassiker på mer än ett sätt. Det kan vara kläder, mat eller musik. Kvällen blir mysig men ganska tidig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen passar du på att experimentera lite hemma. Det kan vara med något kreativt och konstnärligt eller med din egen uthållighet. Dagen handlar till stor del om att fokusera på dig själv. Kvällen handlar om att vara utåtriktad och social.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir upprörd när du möter en person som du tycker är lite efterhängsen och som du inte kan få att fatta dina subtila pikar. Hen vill vara med dig och du vill vara så långt från hen som möjligt. Om du blir tillräckligt provocerad kan du säga vad du känner rakt ut och det kan såra den här personen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir inte så som du tänkt dig den men den blir ändå bra. Du har mycket att göra och tiden går fort. Många projekt är gamla saker som du inte orkat ta tag i tidigare, men idag får du energi från Solen. Glöm inte att ta en paus och ta en promenad eller en fika med en vän.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen försöker du att inte bli arg eller upprörd på en släkting som gjort något riktigt dumt. Även om din första reaktion är att du vill skaka om hen så tar du dig samman sätter dig ned och försöker lösa problemet istället.

Vågen 23/9-22/10

Du vågar dig på en gissning idag och dina tankar stämmer bra med verkligheten. Du har en förmåga att intuitivt veta vad som är rätt och fel. Idag späs den gåvan på ytterligare av Månens position. Utnyttja din förmåga till att hitta lösningen på ett problem som du har.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en skön och avslappnande lördag där mycket hänger på att du kan sluta tänka på vad en viss person har sagt till dig. Om du ältar det här kommer dagen inte bli lika harmonisk som om du släpper taget om det och går upp i nuet istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt för en släkting eller bekant som du upplever skryter. Egentligen handlar det bara om att hen är stolt över vad hen presterat men i din värld är det mer att hen försöker framhäva sig själv. Kanske borde du tala om för hen hur hen uppfattas av andra.

Stenbocken 22/12-19/1

Lördagen blir mysig och kretsar kring familjen. Även om fokus ligger på hemmet så finns det vissa saker som gör sig påminda från gårdagen. En person blev helt betagen av dig och har börjat höra av sig. Du tycker att det både är smickrande och lite förvånande på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om familjen om att ha mysigt tillsammans och om att göra projekt tillsammans. Det blir en bra och rolig dag som slutar ganska tidigt vilket passar dig bra eftersom du har aktiviteter planerade på söndagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är gärna utomhus denna lördag och njuter av den friska luften. Det blir en härlig och varierande dag som främst fokuserar på fysiska aktiviteter. Har du möjlighet så passar du på att göra lite höstfint hemma. Det finns en person som du vill bjuda in men då vill du ha det extra fint.

Annons