Söndag 12/9

12 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om en personlig utmaning som du vill ta dig an. Här måste du hålla huvudet kallt och inte låta dina känslor ta överhand, något som kan vara svårt för den temperamentsfulla Väduren. Kvällen fokuserar på framtidsplanerna.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del småprojekt som du vill genomför den här söndagen. En del handlar om ditt personliga välmående och annat handlar om familjen och hemmet. Det blir en skön dag är du laddar batterierna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får inte vara så provokativ idag. Du vet att vissa personer har en tendens att överreagera och du tycker det är lite kul att reta dem. Ditt beteende är en smula omoget, men det är just kombinationen av barnslighet spontanitet som utgör en stor del av din charm.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen blir kanske inte så som du planerat den, men den blir kreativ och rolig. Du har en massa idéer som du vill förverkliga, men du har varken tiden eller resurserna till att genomför de nu. Du kan drömma och börja planera inför hösten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kanske inte är så bra på att vara ensam som du tror att du är. Idag söker du sällskap i personer som du egentligen inte ens tycker om bara för att slippa sitta själv. Egentligen skulle du behöva öva på att vara lite mer ensam eftersom det är nyttigt för din själsliga utveckling.

Jungfru 23/8-22/9

Du inser att det kommer att bli en hel del stress idag och det gör dig irriterad redan innan dagen startat. Jungfrun har alltid haft svårt att hantera många uppgifter under tidspress. Din styrka ligger i att du oftast har så bra koll så att du slipper hamna i de här situationerna.

Vågen 23/9-22/10

Idag utgår du ifrån att alla andra har fel och att du har rätt. Det är lite udda eftersom det oftast är minoriteten som borde granska sitt ställningstagande, i alla fall när det kommer till en här typen av situationer. Ta reda på fakta och erkänn ditt misstag om du märker att du har fel.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen slappnar du av och laddar med positiv energi från naturen. Oavsett om du älskar att vara ute i skogen eller om du fördrar stadsmiljö så verkar den här specifika söndagen handlar om just närheten till naturen och hur den hjälper dig att resan hjärnan.

Skytten 22/11-21/12

Du är lite trött på att andra bestämmer vad du ska tycka och tänka. Du är fullkomligen kapabel till att fatta dina egna beslut, men det tycks inte din familj förstå. De vill vägleda dig i en riktning som du inte alls är intresserad av att ta.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här söndagen handlar om att avsluta vissa uppgifter och om att träna, träffa familjen och att vila. Det blir en harmonisk och skön dag där du känner att du verkligen börjar landa i de rutiner som du skapat inför hösten. Ett sms under dagen få dig att känna dig smickrad.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här söndagen försöker du se om du kan hjälpa en släkting eller vän med ett projekt som hen har. Hen tenderar att göra saker lite för komplicerade och du vill visa hen hur hen ska göra för att förbättra genom att förenkla.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir rolig och varierande. Du umgås främst med människor som har kommit att bli en viktig del i ditt liv. Under eftermiddagen får du ett besked som du gått och väntat på. Det här är goda nyheter för både dig och din familj.

Annons