Måndag 13/9

13 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen försöker du hitta en utväg ur ett dilemma som du hamnat i. Det finns en självklar väg att gå, men den kommer att förorsaka en hel del arbete i framtiden så du försöker att hitta andra alernativ. Hur du lyckas beror till stor del på din förmåga att tänka utanför de givna ramarna.

Oxen 20/4-20/5

Du tar en sak i taget idag. Du är inte hundra och det gör att du saknar energi att ta tag i omfattande projekt. En chef vill involvera dig i något om har med framtiden att göra. Du blir smickrad men samtidigt lite misstänksam att det finns en baktanke med det hela.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du vara effektiv, du vet att det som du lägger grunden till idag kommer att vara avgörande för hela veckan. Vanligtvis går du mer på impuls än på att planera men i just det här fallet har du insett värdet av att ha framförhållning. Kvällen blir sen men trevlig.

Kräftan 21/6-22/7

Annons

Av en slump stöter du på en person från det förflutna idag och det rör upp betydligt fler känslor än du trodde att du hade. Du har begravt många minnen djup inom dig men de vaknar alla till liv i och med att du ser personen ifråga. Det här kan vara både positivt och negativt beroende på er tidigare relation.

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att bryta ned ett omfattande projekt i mindre delar. Du blir matt när du tänker på allt du ska göra den närmaste tiden, men om du börjar gruppera in varje område och sätta kortsiktiga mål som kommer det inte att kännas lika överväldigande.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att tänka praktiskt och om att lägga upp arbete långsiktigt. Som tur är så är du en mästare på den här typen av uppgifter. Du älskar verkligen att strukturera och göra upp planer. Det blir en lyckad dag och en härlig kväll.

Vågen 23/9-22/10

Du är rädd för att säga vad du tänker eftersom du tror att det kommer att uppfattas fel. Du skulle vilja vara tydlig med dina känslor i det här fallet, men du väljer att tiga för att undvika en konflikt. Kvällen handlar om att göra av med pengar på ett impulsköp.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen försöker du hitta ett sätt att arbeta med en arbetskamrat som kan vara ganska svår. Omständigheterna kräver ett samarbete, men din kollega vill inte lyssna på det örat. Du får försöka att övertyga och charma hen.

Skytten 22/11-21/12

Måndagen bjuder på en liten överraskning. Något som du aldrig trodde skulle inträffa är plötsligt verklighet och det mest troliga scenariot lyser med sin frånvaro. Så länge du är beredd på det oväntade så blir det en bra måndag.

Stenbocken 22/12-19/1

Du överraskar dig själv idag. Du presenterar en idé och medan du gör din presentation så ändrar du dig om upplägget längs vägen. Det kan bli lite förvirrande i början men allt eftersom dagen går så klarnar saker och du inser att din nuvarande plan är bättre än den du hade innan.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu har du svårt att acceptera dina kollegors olikheter. Rent teoretiskt vet du att människor är olika, men på jobbet vill du ändå att de ska fungera som en väloljad enhet. Under eftermiddagen får du en tuff uppgift att sätta tänderna i.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig för att säga vad du anser om en viss person. Det handlar både om att du vill hålla dig utanför den här konflikten och att du inte ens är säker på vad du tycker om hen. Din vän tolkar din tysthet som ett medhåll.

Annons