Tisdag 14/9

14 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir harmonisk och annorlunda. Dina vanliga uppgifter får flytta på sig för att ge utrymme att ett temporärt projekt. Du älskar när det händer saker som rör runt i vardags tristessen. Kvällen kretsar kring en hobby eller en sport.

Oxen 20/4-20/5

Det blir rolig kreativ och bitvis stressig tisdag. Du har inget emot när det händer saker så länge du känner att du har kontroll och det har du idag. Idag inleder du också ett städprojekt på jobbet. Det finns ett test som du är mån om att få godkänt på. Kvällen blir ovanligt lugn.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du känner dig ur form och det kan bero på för dåligt med sömn, eller att du helt enkelt börjar duka under för en höstförkylning. Det som är viktigt är att du lyssnar på din kropp och håller dig hemma om du inte mår bra. Som Tvilling kan du ibland ignorera kroppens varningssignaler.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn och icke påfrestande dag där du kan fokusera på en sak i taget vilket gör dig på gott humör. Även om Kräftan är bättre på att bolla med många bollar i luften samtidigt än tillexempel jordtecken så fördrar du att slippa stressen av att splittra fokus på det sättet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen har du svårt att parera en utskällning som du får. Det som gör det så svårt att försvara är att du vet att personen som är arg på dig delvis har rätt. Under eftermiddagen får du chansen att visa upp både intelligens och drivkraft.

Jungfru 23/8-22/9

Den här tisdagen handlar om gåtor och om att gissa sig till en persons känslomässiga sinnestillstånd. Det här är en typ av emotionella övningar som inte är din starkaste sida. Du måste använda dig av intuition snarare än förnuft.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen blir produktiv och harmonisk. Du får mycket gjort på kort tid vilket lämnar utrymme över till saker som du tycker är roliga. Idag får du vara både kreativ och uppfinningsrik. En ny bekantskap imponerar mer på dig än du vill erkänna för dig själv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara lite tjurig och långsint något du visar prov på idag. Själv uppfatar du dig inte alls på det viset, men om du analyserar ditt eget beteende kommer du att inse att du inte alls är så förlåtande som du tror att du är. Idag får du hjälp från ett högst oväntat håll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du skryter om en förmåga som du egentligen knappt har. Det är för att du vill imponera på en ny bekantskap. Vad du inte räknar med är att det blir upp till bevis innan dagen är slut. Kanske kommer du inte bara överraska din nya vän utan även dig själv.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen får du höra skvaller om en person som du tycker om. Du blir arg och står upp för din vän vilket både imponerar och förvånar en kollega som inte sett dig som så lojal. Vad hen inte vet är att du skulle göra nästan vad som helst för de få, utvalda personer som du betraktar som dina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser sanningen när ingen annan gör det och det försätter dig i en svår situation. Hur du än agerar så finns det risk att det blir fel. Här gäller det att vara både bestämd och diplomatisk på samma gång. Kvällen handlar om råstyrka och om att bygga upp något.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en ganska lugn och lite småtråkig tisdag att se fram emot. Ibland är tristess bra eftersom det ger dig både en fysisk och en mental paus från vardags hetsen. Under dagen får du höra ett saftigt skvaller som du inte kan låt bli att föra vidare.

Annons