Onsdag 15/9

15 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en fartfylld onsdag där du försöker att leda en grupp personer i rätt riktning. Du har att göra med starka viljor som alla anser att de tänker rätt. Här gäller det att plocka fram din diplomatiska sida och krydda den med lite av din berömda smidighet och charm.

Oxen 20/4-20/5

Du till söker en sanning som inte finns där. Var försiktig med att leta fakta som stöder en teori snarare än att låta fakta vara det som ligger till grunden för den uppfattning som du får. Ibland är det svårt att vara objektiv, men då bör du ta ett steg tillbaka och granska situationen från håll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite osäker på hur du ska uttrycka din tacksamhet idag. Egentligen vill du bara kasta dig om halsen på personen ifråga, men hen är inte lika varm som du är och det skulle kunna missuppfattas. En liten present som en chokladask eller en blomma skulle kunna visa din tacksamhet.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du orsakar kaos omkring dig utan att veta om det. Du har trampat på många ömma känslor den senaste tiden vilket river upp sår idag när du meddelar dina tankar om framtiden. Vanligtvis brukar du vara mer inkännande än du är idag, men Månens placering försämrar din emotionella intuition.

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen försöker du ser vad du kan förändra på din arbetsplats för att göra den lite mer trivsam. Lejonet är socialt så dina kollegor betyder en hel del för att du ska trivas. Kanske är det dags att testa en ny grupp på jobbet, de du brukar umgås med tråkar ut dig med sin bristande entusiasm.

Jungfru 23/8-22/9

Du är i farten nästan hela dagen så när du till sist sätter dig ned så känns det som om du aldrig kommer att kunna resa på dig igen. Om du inte tränar så kan det vara ett sätt att hitta mer energi i vardagen. Du behöver ha ork att ha lite kul efter jobbet.

Vågen 23/9-22/10

Annons

Du tar på dig mer ansvar än du behöver den här onsdagen och det gör att du antagligen inte kommer hem såå tidigt som du tänkt dig. Din oförmåga att kunna säga nej i kombination med att du väldigt gärna vill imponera på en chef eller kollega försätter dig i den här situationen.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant onsdag som lämnar utrymme för kreativt tänkande och nya sätt att tackla gamla problem. Du blir ihop parad med en person som du inte har så höga tankar om, men ju längre dagen går ju mer inser du att du varit fördomsfull när det gäller den här personen.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en bra men intensiv onsdag där det viktigaste är att du kan hålla fokus hela vägen in i mål. Du brukar bli distraherad på eftermiddagarna och då glömmer du det som är viktigt för dig. Kvällen handlar om att se funktion i små förändringar.

Stenbocken 22/12-19/1

Ditt liv består mer av relationer än tidigare. Du måste utveckla dina sociala egenskaper och plocka fram din charm. Stenbocken har en torr humor och en härlig värme som imponerar på en kollega. Hen blir helt betagen i dig. Njut av all uppmärksamhet som du får just nu.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om små och stora beslut. Du planerar in många fritidsaktiviteter men det inser du kommer delvis gå ut över tiden som du spenderar med familjen. Det här blir svåra val som du ställs inför. Kvällen handlar om att ta tag i ett projekt som blivit liggande.

Fiskarna 19/2-20/3

Du rör dig i nya vatten och det gör dig osäker. Vanligtvis brukar du inte ha problem med att umgås med nya människor, men nu verkar det inte bara vara människorna som är nya utan också hela miljön. Överansträng dig inte, låt dina kollegor komma till dig istället.

Annons