Torsdag 16/9

16 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tvekar, bestämmer dig och tvekar igen. Allt som har med den här dagen att göra handlar om din velighet och din oförmåga att fatta ett beslut. Det är sällan som just Väduren är så här inkonsekvent, men idag påverkas du av Vågen på ett negativt sätt.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir harmonisk och du känner att du ligger bra till. Idag finns det till och med utrymme för att göra det där lilla extra som du inte brukar hinna med i vanliga fall. Ett möte för med sig värdefull och positiv information.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill ha det på ditt sätt och du ser till att det blir så. Genom att vara konsekvent både i ord och med handling så stärker du rollen av en person som vet vad hen vill. Kvällen handlar om att utforska nya områden.

Kräftan 21/6-22/7

Torsdagen handlar om att säga nej och stå fast vid det. Hur svårt du än har att neka en viss person någonting så är det bäst om du gör det idag. Under eftermiddagen får du möjligheten att vara lite mer aktiv än vanligt. Ta chansen att röra på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen försöker du stärka ditt rykte genom att vara så bestämd som möjligt. Visst kan du vara hård när du vill, men det är inget som kommer naturligt för dig. Du föredrar en mjukare profil och att övertyga människor med hjälp av charm snarare än att peka med hela handen.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen tar du steget in i ett högre tempo än innan. Både takten på jobbet och ansvaret börjar trappas upp i en väldig fart och det gäller att du hänger med. Du har svårt med fokus på eftermiddagen så försök att hitta ett sätt att hålla dig alert.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen råkar du in i en knivig situation. Du sitter på information som en vän väldigt gärna vill åt, men som det inte är din sak att ge ut. Nu är frågan är du lojal mot det löfte du gett eller berättar du för din vän?

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar alternativa vägar idag och det är både bra och dåligt. Genom att utforska ny terräng håller du dig på tå och behåller din kreativitet. Tyvärr blir inte resultatet detsamma som om du hade hållit dig till det som du är bäst på.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att hamna i problem just nu. Du ingen aning om hur du lyckas varje gång, det är som du är en trubbel magnet och du kan inte göra något åt det. Det handlar om en influens i ditt horoskop som attraherar problem. Den är som tur är övergående.

Stenbocken 22/12-19/1

Det är din envishet som får dig att kämpa vidare när andra ger upp och det imponerar på dina chefer. Du är inte bara vaken och intelligent, du utnyttjar alla dina talanger på bästa sätt just nu. Du har en hemlig beundrare som överväger att ta kontakt med dig idag.

Vattumannen 20/1-18/2

Det fanns en saknad efter det normala i ditt horoskop, men nu när det mesta är tillbaka i fullt tempo så saknar du lugnet det senaste två åren. Du inser att du egentligen vill ha en blandning av båda delarna. Kanske något du bör lyfta ämnet med en chef.

Fiskarna 19/2-20/3

Du blir väldigt frustrerad på en person idag som kan så mycket mer än vad hen visar. Vad du vill och vad du kan göra för den här personen beror nog mest på hur tajta ni är. Om hen är en ytlig bekant nöjer du dig med att bli irriterad över bortkastad talang, är ni nära försöker du stötta hen att bli mer driven.

Annons