fredag 17/9

17 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen blir du mött av respekt från en person som sällan noterar dig. Det här gör dig glad och stärker din självkänsla. Du behöver verkligen den här typen av uppmuntran just nu. Under eftermiddagen väntar en rolig uppgift.

Oxen 20/4-20/5

Du gillar fredagar i allmänhet och just den här specifika fredagen har du något extra att se fram emot. Du verkar ha bokat in en aktivitet på kvällen och du tycker det ska bli kul med ett avbrott i vardagen. Kvällen blir fantastisk med en helhetsupplevelse för alla sinnen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har gett upp en kamp innan den ens har börjat och det är inte likt dig att släng in handduken på det här viset. Du borde försöka från ett annat anfallsvinkel. Det här är en fajt som du borde ta både för din stolthet men framförallt för att du har rätt i det här specifika fallet.

Kräftan 21/6-22/7

Du försöker tiga ihjäl en diskussion och det kunde gå om personen som du argumenterar med fattade subtila vinkar. Det gör hen inte så hen maler på till du är beredd att göra eller säga vad som helst för att slippa undan. Du klarar inte av utnötnings teknik.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det du säger är sanningen och ingett annat. Din vän borde känna dig så väl att hen inte ifrågasätter din ärlighet. Man kan tillskriva Lejonet en hel del brister men du brukar alltid stå för det du gör och säga det du menar. Kvällen handlar om att göra en helomvändning i något som rör en semester.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte den som är i fokus idag och det är du glad för. Även om du har njutit av den senaste tidens uppmärksamhet så tycker du att det är skönt när saker och ting börjar bli som vanligt igen. Du gillar att påverka, men du föredrar att göra det i bakgrunden.

Vågen 23/9-22/10

Du är beredd att ta tillbaka ett löfte som du gett om inte din vän ger något i gengäld. Det handlar kanske mer om sårad stolthet och förlägenhet än om att du sviker hen. Du har insett hur enkelt den här personen lindar dig kring sina fingrar och det är inget du är stolt över.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Den här fredagen är du på gång. Du har en massa aktiviteter inplanerade både på jobbet och privat. Det finns en risk att du vaknar upp och känner dig hängig, då måste du lyssna på din kropp hur trist det än är att ställa in allt kul den här helgen.

Skytten 22/11-21/12

Det finns ett mod och en härlig energi i ditt tecken den här fredagen. Det handlar om att försvarar någon som har svårt att stå upp för sig själv men också att du vågar ta ut svängarna i et väldigt kreativ uppgift.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar inget för givet idag, för dig är det viktigt att få till saker rätt, särskilt när det gäller vissa uppgifter. Kvällen handlar om träning, om familjen, om god mat och om att njuta av livet. Idag får du också positiva nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en envis person även om det inte är karaktäristisk för ditt tecken. Det är en långvarig influens från jord som har gett dig den här envetenheten och fått dig att ta strid för det du tror på. Kvällen blir extravagant och glamorös.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns metoder för att få som du vill och idag använder du dig av allt från din övertalningsförmåga till din obestridliga charm. Det finns få personer som kan vara lika övertygande både i ord och i handling som du när du väl fått för dig något.

Annons