Lördag 18/9

18 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du drar dig för att boka in för många aktiviteter den här lördagen. Veckan har varit ansträngande och du behöver få vila upp dig. När en vän kommer med ett frestande förslag så har du ändå svårt att stå emot. Ibland måste man kunna tacka nej till roliga saker och bara vila.

Oxen 20/4-20/5

Du är på extra gott humör den här lördagen. Det har varit en bra vecka på sätt och vis även om den varit lite annorlunda. Du ser fram emot den kommande veckan men framförallt ser du fram emot en aktivitet som du planerat den här lördagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen försöker du spara tid genom att göra vissa saker lite slarvigt. Du kommer att bita dig själv i svansen och vara tvungen att göra om allt från början och då tar det ännu längre tid. Kvällen handlar om att stötta en vän med råd.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig lite kluven den här lördagen. Du har lovat att vara med på en fest eller aktivitet av något slag, men nu vill du inte alls och du vet inte hur du ska komma undan. Frågan är om inte en vit lögn kan måna om dina vänners känslor samtidigt som det besparar dig energi.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen tar du tag i en mängd projekt i hemmet. Du har energi och är på ett strålande gott humör. Positiva nyheter från veckan ger dig massor av vilja att förändra. Du känner som du går in i en ny fas i livet och då vill du ha en nystart inom alla områden i livet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är så envis och det är inte konstigt eftersom du bestämde dig redan innan du fick fakta presenterade. Det är en av nackdelarna med jordtecknen att det nästan är omöjligt att få dem att ändra åsikt. Även när du vet att du har fel håller du fast vid din ståndpunkt.

Vågen 23/9-22/10

Du ser inga felaktigheter i en väns påstående, men du förstår varför hens åsikter kan väcka en viss irritation. Den här personen har aldrig varit något för falsk ödmjukhet utan är hen stolt över något så säger hen det. Kvällen blir underbart annorlunda.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får som du vill och då borde du vara nöjd, men det är du inte. Mycket handlar om att du gillar kampen att strida för det du tror på mer än att vinna. Under eftermiddagen får du höra en hemlighet av en vän. Det här är nyheter som du kan ha nytta av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du drar för att säga vad du tycker eftersom du vet att dina åsikter ändå kommer ifrågasättas. Det är den stora nackdelen med en viss person att hen har så svårt att acceptera att alla människor inte tycker som hen. Kvällen handlar om att utveckla en teori och om att ha kul.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en social och trevlig dag som du spenderar tillsammans med en vän som du inte sett på länge., Den här dagen handlar om att ge och om att ta. Du får höra nyheter om en vän och det gör dig både glad och lite chockad på en gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig undan för att få vara lite ifred idag och du tycker det är skönt med avskildheten. Under dagen så får du höra av en kollega att något stort är på gång på dit arbete och du kan inte hjälpa att det kommer att uppta en hel del av dina tankar under dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att sätta upp mål och om att nå dem. Det handlar främst om ett projekt i hemmet som blivit liggande en längre tid. Idag tar du även ansvar för någon annans område under ett frivilligt uppdrag. Kvällen handlar om familjen och om närhet.

Annons