Söndag 19/9

19 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir kanske inte så som du planerat, men det gör ingenting för du är en person som inte har något emot att vara spontan och det är precis vad den här dagen handlar om. Eftermiddagen kan bjuda på impulsköp och på många skratt.

Oxen 20/4-20/5

Under den här söndagen händer det en massa saker. Det blir kulturellt utbyte, trevligt sällskap och kulinariska upplevelser. Söndagen är en dag där du kan njuta av alla fördelar med att vara ledig. Kvällen fokuserar på ett familjedilemma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser inga begränsningar idag och det gör att du agerar lite som du vill trots att det finns en mängd regler att följa. Du resonerar som så att det är bättre att tänka fritt och tänka än att inte tänka alls. Vissa av dina vänner håller inte med dig.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här söndagen tar du dig tid att njuta av din ledighet. Du spenderar dagen med det du tycker mest om att göra. Det kan vara en hobby, en idrott eller bara att spendera ett par timmar framför tv. Oavsett vad du gör den här söndagen får du möjlighet att fundera över ett beslut som du måste fatta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om att inte chansa något Lejonet är usel på. Det ligger i din natur att risker så när du måste spela med säkra kort blir du ilsken och frustrerad. Det här är en bra övning för dig. Du måste veta när det är okej att chansa och när det inte är okej och kunna agera utifrån det.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen planerar du en utflykt eller bara ett par timmar utomhus. För dig är det viktigaste lite miljöförändring från hemmet och en massa frisk luft. Idag får du höra nyheter som du kan ha nytta av om du bara kan hantera dem på rätt sätt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en lugn söndag där du avstår från det flesta aktiviteter som erbjuds. Det kan hända att du känner dig lite hängig och då är det bra att du lyssnar extra uppmärksamt på din kropp. Under dagen hör en släkting av sig. Hen är sällskapssjuk och saknar dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gör en del dåliga val den här dagen och det blir du medveten om i efterhand. Det sämsta du kan göra är att inte lyssna på de varningssignaler som din kropp skickar ut. Ett annat misstag kan vara att du inte läser mellan raderna när en vän säger att hen mår bra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig pigg idag och du vill gärna aktivera dig. Då gäller det att ha ett bra tempo och en plan. Det kan vara svårt att få sällskap av dina vänner, de flesta tecken verkar ha något av en mellandag då de fördrar att vara hemma. Strunt i det, du kan ha kul alldeles själv.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar som vanligt om en blandning mellan aktivitet och vila. Det blir en bra dag där du hinner med en massa saker men du hinner också skämma bort dig själv med lite hemma SPA eller en shoppingrunda. På kvällen får du en positiv överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar det lugnt idag. Det passar dig att ha ett stillsamt tempo oavsett om det rör sig om en promenad eller om aktiviteter i hemmet. Den här dagen fokuserar på återhämtning, på vänskap och på att planera framåt i tiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Under dagen är det bra att vara uppmärksam på vissa ledtrådar om hur en släkting mår. Hen är för stolt för att erkänna om hen mår dåligt, men om du studerar hens rörelser och beteende kan du dra dina egna slutsatser. Din släkting kan behöva din hjälp.

Annons