Måndag 20/9

20 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under måndagen försöker du göra något invant på ett nytt sätt och det kan vara betydligt svårare än du trodde att det skulle vara. Det ligger något i ordspråket att det inte går att lära en gammal hund att sitta. Visst kan du förändra dig, men då är det viktigt att vara disciplinerad mot sig själv.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir rolig och går fort. De verkar dyka upp nya personer på ditt arbete och en del av dem kan vara relaterade direkt till dig. Under dagen samtalar du med en av dina chefer om din framtid och om hur du ser på din egen utveckling.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är envisare än du tror och det hjälper dig idag när du kör fast. Det handlar om en influens från Jungfruns tecken som ger dig både envetenhet och en hel del strategiskt tänkande. Kvällen blir rolig och ansträngande på samma gång.

Kräftan 21/6-22/7

Du undviker att diskutera med en person som aldrig lyssnar. Visst finns det en hel del saker som du skulle kunna hjälpa till med, men det förutsätter att personen ifråga är mottaglig för hjälp. Under eftermiddagen får du nya idéer som du vill förverkliga.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att sätta en linje och sedan hålla sig till den. Som Lejon hittar du ofta intressantare saker på vägen och då är det lätt att fastna i ett sidospår. Idag har du inte tid med den typen av distraktion.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen fokuserar du så mycket på en detalj att du fastnar. Du märker först när det är för sent att du inte hinner med allt annat som ska göras. Ofta har du en generell plan för en arbetsdag, men den här måndagen hugger du tag i första bästa uppgift och sedan kommer du inte vidare.

Vågen 23/9-22/10

Du är långsam idag men du rättfärdigar dig själv med att du är noggrann. För dig är det viktigt att hela tiden fokusera på en sak i taget annars blir det för mycket för dig. Just nu är du tankspridd som det är så du måste hitta sätt att stärka din koncentrationsförmåga på.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar både om att blicka framåt och att fundera över det som varit. Genom att dra lärdomar av det som varit så kan du lättare staka ut en plan för framtiden. Just nu bygger du upp mycket i ditt liv och det måste få ta sin tid.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite för benägen att bli irriterad över småsaker idag. Det kan röra sig om allt från kollegor som kommer för sent till vilka lunchval du har. Du brukar sällan vara så här stingslig, men det ligger en oro i luften som gör att du blir väldigt spänd.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ganska lat den här måndagen. Det finns ingen av din vanliga drivenhet och energi i ditt horoskop. Alla har perioder där saker går trögt, det ärbara svårare för dig än för många andra att acceptera att du är inne i en sådan period just nu.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant dag som bjuder på en del intressanta vändningar. Det viktigaste är att du lyssnar ordentligt och att du är flexibel för nya lösningar. Under den här dagen får du möjligheten att påverka dina arbetsuppgifter i framtiden, du kan också få möjlighet att påverka din lön.

Fiskarna 19/2-20/3

Du säger nej fast du menar ja. Det är som om det rätta är att säga nej, men ditt hjärta tänker något helt annat. Du är en känslovarelse och du mår bäst om du agerar på dina instinkter. Logik och Fiskar går sällan bra ihop.

Annons