Tisdag 21/9

21 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att du vill och om du vill så kan du. Det gäller bara att du tror på dig själv. Just nu är inte ditt självförtroende på topp och det gör att du kan stå över en bra möjlighet bara för att du är rädd för att misslyckas.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir lite stressig inledningsvis, men det blir också rolig. Du har ett glatt sällskap som piggar upp i vardagen. Under den här tisdagen får du möjlighet att ta vissa saker på jobbet till en ny nivå. Du gillar att utveckla och du älskar att se ditt arbete ger resultat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här dagen är det väldigt noga med fakta. Det duger inte med ungefär eller cirka. Om du är osäker på saker så kolla upp dem, gärna dubbelkolla en extra gång för att vara helt säker. Du kommer få frågor av din chef och då måste du visa att du är påläst.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite osäker på utformningen av en viss uppgift, samtidigt så vill du inte visa din okunskap så du väljer att försöka klura ut den på egen hand. Det kommer att ta mycket längre tid om du ens lyckas så svälj din stolthet istället och be om hjälp. Det är inte svaghet att inte kunna, det är svaghet att dölja sin okunskap.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under tisdagen fungerar du bäst om du får titta på olika lösningar och sedan komma med förslag. Om allt redan är bestämt utan din inblandning finns det en risk att du snabbt tappar intresset och inte gör så bra ifrån dig som du skulle kunna om du är mer engagerad.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar mycket om en balansgång och om diplomati. Inte två av dina starkaste sidor. Du brukar välja en väg och hålla fast vid den men idag måste du vara lite mer flexibel och finkänslig.  Kvällen handlar om nya intryck.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen blir kreativ och skapande vilket passar dig bra. Du får svängrum att tänka fritt och du njuter av möjligheten att åstadkomma något speciellt. Under den här dagen tankar du både energi och information via en kollega som du inte sett på länge.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite uttråkad idag och det brukar inte sluta väl. När Skorpionen lider av tristess så ser hen till att skapa drama omkring sig. Du gör det inte med flit utan det är snarare en undermedveten handling bara för att som du brukar uttrycka dig ”röra om lite i grytan.”

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir en annorlunda dag eftersom den handlar om att se nya möjligheter, tänka kreativt och samtidigt försöka att hitta en röd tråd. Du tycker att det är både roligt och utmanande. Privat verkar du ligga i konflikt med en nära vän eller din partner. Ni borde ta och rensa luften mellan er.

Stenbocken 22/12-19/1

Du vet att du har en hel del saker på gång i ditt liv, men du bokar ändå in flera nya aktiviteter. Det handlar dels om att du vill, men också om att du tror att det är bra för dig att ha den här typen av sociala kontakter. Eftermiddagen handlar om att jobba mot ett långsiktigt mål.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tror mycket men inget blir riktigt så som du tänkt dig det. Dina visioner och verkligheten är inte i fas med varandra. Under den här dagen får du möjlighet att visa att du kan omvandla dina idéer till en mer verklighets anpassad skala.

Fiskarna 19/2-20/3

Tisdagen bjuder på en del utmaningar, men det är inget som du inte klarar av om du bara är förberedd. Det sämsta som kan hända är att stressen och de ökade förväntningarna på dig tar dig på sängen för då blir det pannkaka av den här dagen. Kvällen handlar om ett råd som du bör lyssna på.

Annons