Onsdag 22/9

22 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen känner du att du har turen med och det känns riktigt bra. Det var länge sedan som saker gick din väg så som de gör just nu. Du kommer att ha det här flytet med dig i ungefär en månad så gör det bästa av situationen.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen har du en del uppgifter som du vill hinna med men det är inget större problem eftersom du är inne i en produktiv fas. Under dagen får du nyheter som kan vara väldigt positiva för dig. Under eftermiddagen och kvällen umgås du med vänner och kollegor.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir lite imponerad av dina vänner eftersom de är så driftiga. Just nu saknar du den motiveringen och du hoppas att lite av deras entusiasm ska smitta av sig på dig. Under den här dagen väntar nyheter som har med en semester att göra.

Kräftan 21/6-22/7

Du känner dig utarabetad fastän hösten inte ens har börjat. Det handlar främst om att du inte vet så mycket om de förväntningar som dina chefer har på dig och det skapar en oro. Det bästa är om du pratade med din chef och tog reda på fakta istället för att oroa dig för problem som kanske inte ens finns.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir lurad idag och det får dig att känna dig dum. Trots att det är ett vänskapligt menat skämt så känner du att det var mer ett skämt på din bekostnad än ett skämt med du ville bjuda på. Det är en väsentlig skillnad. Kanske borde du tala om för din vän att du är besviken på hen.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om att fokusera på rätt saker och om att hitta energi i vardagen. Det är lätt att du arbetar lite för hårt och då finns det ingen ork över till fritiden. Det blir en ond cirkel eftersom träning och en hobby skulle kunna ge dig mer energi i längden.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att visa att du kan mer än du ger sken av. Du brukar inte vara den som framhäver dig själv, men just idag så skulle lite upplysning om din kompetens till dina chefer faktiskt vara gynnsamt för dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och varierande onsdag där du lyckas med ett projekt som du gått bet på under hela veckan. Tack var din positiva energi så sprider du glädje både hemma och på jobbet. En vän får höra nyheter som oroar hen och hen delar dem med dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är snubblande när målet men det är inte dags att dra ned på takten än. Du måste kämpa hela vägen annars kommer du lagt ned många sömnlösa nätter och långa dagar helt i onödan. Det är snarare bättre att du blir ännu mer disciplinerad och noggrann nu när du är så nära.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här onsdagen handlar om att se möjligheter innan någon annan gör det. Det gäller att du är utvilad och alert för då kan du vinna enorma fördelar. En vän söker ditt stöd i ett beslut som hen är på väg att fatta. Kvällen blir rolig och kan bjuda på en liten flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig för att säga det du tänker även om dessa tankar ständigt snurrar i ditt huvud. För dig är det väldigt viktigt att du uttrycker dig korrekt. Du vill inte att dina avsikter ska missuppfattas och din vän är ganska känslig av sig.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen blir en lugn dag inledningsvis men just närmare hemgång du kommer ju stressigare bli tempot. Du är inte van att avväga din tid så här noggrant utan det är något som du måste komma in i igen. Räkan med den del övertid framöver.

Annons