Torsdag 23/9

23 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir intressant och stimulerande på flera olika sätt. Mycket händer i ditt liv just nu så det är bra om du har energi att delta i alla olika nöjen och på jobbet. Det handlar främst om att skaffa sig goda sov och ätvanor den närmaste tiden.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen får du information som kan hjälpa dig framåt och det kommer att underlätta en hel del. För dig handlar det främst om att ha redskapen att kunna ligga i framkant. Du avskyr att få släcka bränder på jobbet, vad du vill är att ha så god planering att du hela tiden ligger ett steg före.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill att det ska gå undan och det kommer det att göra idag. Här är tempo redan från morgonen vilket kanske inte är så lyckat för den lite morgontrötta Tvillingen. Kaffe eller energidryck kan få dig att vakna snabbt och gör dig skärpt redan från början av dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite fåordig idag och det missuppfattar din vän. Hen tror att du är arg men den riktiga förklaringen är att du är trött och lite orolig. Det finns en gnagande känsla i ditt horoskop som gör att du inte riktigt kan slappna av. Kanske är det en föraning om något som är på väg att hända.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är busig och glad idag och det kan ta sig olika uttryck. Främst brukar det resultera i en del practical jokes på jobbet. Din humor är ditt bästa vapen när vardagen börjar bli lite överväldigande så som den är just nu. Kvällen blir annorlunda men bjuder på en trevlig överraskning.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte den person som man ska fråga om råd just nu. Även om du är bra på att ge tips så är du inte så känslomässigt lyhörd för dina vänners verkliga behov. Du går mer bokstavligt på vad de säger. Att läsa mellan raderna har aldrig varit din grej.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att fly verkligheten om än bara för en liten stund. Du försöker verkligen hitta guldkornen i den annalkande hösten, men mörkret och kylan har aldrig varit dina vänner. Under kvällen väntar ett positivt besked som rör en resa.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan vara ganska besk i dina kommentarer och din ironi uppskattas inte alltid. Idag stöter du på en person som tyckeratt du är lite väl syrlig för ditt eget bästa och hen drar sig inte för att uttala sina åsikter högt. Du blir lite kränkt, men handen på hjärtat så finns det en sanning i det hen säger.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du brukar få göra som du vill så när en chef plötsligt sätter rätt så hårda regler så blir du arg och besviken. Du är inte van vid att jobba under de här förhållandena.  Tyvärr kommer du märka att din chef inte är villig att kompromissa.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite dagvill. Det händer så mycket i ditt liv just nu att du knappt kommer ihåg vilken dag eller månad det är. Mycket som händer är privata och roliga saker men det finns även en del krav som måste tillgodoses på arbetet. Den här dagen kräver lite extra fokus från din sida.

Vattumannen 20/1-18/2

Du känner dig lite krasslig men vill inte ens medge det för dig själv. Du är en person som alltid jobbat även när du varit sjuk så att få dig att stanna hemma är näst intill omöjligt. Om du inte tänker på dig själv så tänk på alla andra som du kan smitta ned istället.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig för att påbörja nya uppgifter idag eftersom du vet att de kommer att dra ut på tiden. Samtidigt har du inte material nog att arbeta med dina gamla projekt under hela den här dagen. Det blir ett knivigt val där moral ställs mot lathet.

Annons