Fredag 24/9

24 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du ser inga begränsningar utan bara möjligheter den här fredagen vilket är härligt. Din positiva inställning till det mesta hjälper dig att övervinna vissa mindre hinder som du stöter på. Kvällen handlar om en fest och om en förälskelse.

Oxen 20/4-20/5

Du gillar fredagar och den här fredagen njuter du lite extra. Det kan vara att du har roliga aktiviteter att se fram emot i helgen eller precis tvärtom att du måste jobba under helgen och därför blir den här fredagen lite extra lyxig. Kvällen handlar om god mat och om att fixa hemma.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du oroar dig för mycket just nu över småsaker som du ändå inte kan påverka. Det är bara att försöka slappna av och lita på att andra har det under kontroll. Kvällen blir annorlunda och kan bjuda på vissa överraskningar.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att blir irriterad på människor idag. Det kanske främst handlar om att det finns vissa personer som inte förstår hur viktigt det är med att lyssna. Du har aldrig haft det problemet eftersom du styrs av Månen och det gör det ovanligt empatisk. Kvällen blir mysig och hemtrevlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att fokusera idag, det är så mycket som händer privat som upptar dina tankar att du inte riktigt har tid att fundera över arbetet. Din chef märker att du är distraherad och kanske påpekar det med en syrlig kommentar. Kvällen handlar om vänner och om att släppa loss.

Jungfru 23/8-22/9

Den här fredagen ägnar du gärna åt lite mer kreativa uppgifter än vanligt. Även om du inte är en lika konstnärlig person som vissa andra tecken så uppskattar du skönhet och harmoni, dessutom har Jungfrun som regel en god och stilsäker smak.

Vågen 23/9-22/10

Du vet att du inte kommer att få som du vill idag, men är det själva som är poängen? Ibland kan det finnas en viss tillfredställelse i att kämpa för något oavsett resultat. Under eftermiddagen får du chansen att testa några nya och annorlunda uppgifter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och kreativ fredag där du främst försöker att hinna med så mycket som möjligt. Just nu är du full av energi och det gör dig härligt energiskt både på arbetet och privat. Kvällen handlar om en frågeställning som är värd att diskuteras.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här fredagen försöker du vara på palts tidigt för att kunna gå hem lite tidigare. För dig är det viktigt att mer fritid. Du har varit bortskämd med att kunna rå din tid mer självständigt och du har antagligen haft kortare eller inga resor till arbetet vilket har gett dig mer fritid än du har just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir rolig men väldigt intensiv. Du är uppbokad från att du vaknar till att du går och lägger dig. Även om aktiviteter och arbete är varierat så lämnar det inte särskilt stora luckor för vila. Försök att ta mikropauser med jämna mellanrum för att ladda energi.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen blir härlig och omväxlande. Du verkar vara på väg bort från hemmet. Det kan vara en fritidsaktivitet eller en weekendresa som lockar iväg dig. Oavsett vad det är så är det början på en mysig helg fylld med mycket frisk luft och en massa skratt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får inte bli besviken om saker inte går som du planerat. Det blir fel ibland och det är bara att acceptera. Det är genom att göra den här typen av misstag som du lär dig. Kvällen blir lugn, harmonisk och den kan också bli väldigt romantisk.

Annons