Lördag 25/9

25 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir rolig, men kanske lite för stressig mellan varven. Som vanligt har du inte många minuter över för enbart dig själv och det i sin tur kan leda till att du känner dig mindre utvilad i slutet på helgen än innan den började. Kvällen handlar om ett vad av något slag.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir inte så stressig som du räknat med, tvärtom har du tid till saker som du inte brukar göra på helgen. Du passar också på att umgås med en vän och kanske klämma in lite träning om du känner att du orkar med det.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant lördag som bjuder på en twist. Det handlar främst om en vän som är ganska oberäknelig och idag så gör hen precis tvärtom mot vad alla förväntar sig. Hens uppträdande kan orsaka problem men det kan också bjuda på ett gott skratt.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att inte ta till dig av det råd som en äldre släkting ger dig. Du och hen har alltid haft en lustig relation så när hen vill vägleda dig så ser du det som en trolig manipulation och du drar dig undan. Ibland kan hen faktiskt inte ha några andra baktankar än att vilja hjälpa till.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en person som ger dig massor av positiv energi så försök att träffa hen så mycket som möjligt. Utan att du ens vet hur det har gått till så har hen blivit solen i ditt liv. Det är härligt med sådana vänner så ta hand om hen.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen vill du göra saker utomhus. Det har varit lite för mycket innesittande den senaste tiden och du behöver möjligheten att få frisk luft, ljus och miljöombyte. Det blir en härlig dag där mottot ”det finns inga dåligt väder, bara dåliga kläder” gäller så klä dig varmt och torrt.

Vågen 23/9-22/10

Lördagen blir stressig och det skapar disharmoni i din vardag. Du behöver helgen för att andas ut så när personer envisas med att boka in obligatoriska aktiviteter eller arbete på helgen så störs din naturliga rytm. Du måste försöka bli lite mer flexibel när det kommer till just helgerna.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att övervinna hinder och om att tro på dig själv. Just nu pendlar din självkänsla väldigt mycket. Ena dagen så har du extremt höga tankar om din egen förmåga. Medan andra dagar, som idag, så känns allt hopplöst svårt. Här gäller det att tillskriva dig själv mer kompetens än du gör.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här lördagen är det bra att du vågar säga vad du tycker och tänker utan att vara rädd för konsekvenserna. Det kommer alltid finnas personer som inte håller med dig, men det är inte deras åsikter som du ska fokusera på. Kvällen handlar om en flirt, om god mat och en annorlunda miljö.

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen har du egentligen inte så mycket inbokat och det är bra eftersom du behöver en paus efter en högintensiv fredag. Idag har en person från det förflutna tagit kontakt med dig och börjat skriva igen. Det blir inledningen på en minst sagt komplicerad relation.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en underbart avslappnande dag där du helt och fullt går upp i nuet. Du umgås med människor som kanske inte säger så mycket men som delar dina intressen och som kan läsa dig utan att det behövs en massa prat. Det är den här typen av dagar som gör dig hel.

Fiskarna 19/2-20/3

Du röstar för en ny inredningsdetalj hemma men den övriga familjen sätter sig på tvären och det gör dig lite besviken. Du trodde att de skulle följa din linje i just det här fallet. Tänk på att tycke och smak kan vara ganska subjektivt.

Annons