Söndag 26/9

26 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen ägnar du åt att göra något som du verkligen vill. Det blir en rolig, lite galen dag som både bjuder på total glädje och överväldigande besvikelse. Det blir en härligt känslofylld dag som får dig att känna dig ovanligt levande.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att hitta tillräckligt med aktiviteter den här söndagen så det kan hända att du börjar städa. Du smittas mycket av Jungfruns prydlighet just nu och del leder till att så fort du är rastlös, uttråkad eller bara sysslolös i allmänhet så börjar du putsa och fixa både i hemmet och på jobbet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen passar du på att ta det lugnt och vila ut. Hur mycket du än vill så orkar du inte med några komplicerade aktiviteter. Idag är en bra dag att komma igång med någon träning av vilket slag som helst. Allt från gym till en promenad kan vara början på ett liv med mer energi.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att lita på en person i ditt liv. Hen betyder oerhört mycket för dig och det gör dig väldigt sårbar. Vanligtvis är inte Kräftan så svartsjuk, utom när den kommer till hen. Då känner du en stark misstänksamhet och det gör dig arg på dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar dig framåt med små steg och ett långsamt tempo idag. Det finns en trötthet i ditt tecken som går enda in i benmärgen. Du behöver vila, sova och framförallt så behöver du en lugn miljö omkring dig utan för många sinnesintryck.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen vill du gärna gräla med en släkting, mes därför att du vaknat på del sida och har ett behov av att få ut din irritation. Din släkting vet hur du fungerar och håller sig undan vilket retar upp dig ännu mer. På kvällen försvinner ditt dåliga humör och vecka avslutas på ett riktigt bra sätt.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dig för att visa dina känslor för en person som tidigare bänt dig. Du vet att hen aldrig menat att såra dig, men när det kommer till det emotionella så är det svårt att råda över hur man reagerar. I övrigt an ganska produktiv dag för att vara en söndag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir lite hipp som happ den här dagen. Du vill egentligen för mycket för att det ska vara rimligt att hinna med och därför påbörjar du en hel del som du inte får tid att avsluta. Det här är din stora svaghet att du inte riktigt orkar löpa hela linan ut med dina hemmaprojekt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant dag som bjuder både på drama och på skvaller. Efter att ha levt ganska lugnt under en lång tid så känner du ett behov av att det händer saker omkring dig och det gör det idag. Du märker att mycket av intrigerna utgår från en person som du bara känner helt ytligt.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen blir en lagom mix av det mesta. Du tar hand om dig själv lite extra den här dagen samtidigt som du avslutar en del uppgifter förknippade med jobbet. Delar av söndagen umgås du med familjen eller nära vänner och du väljer att avsluta veckan med en tidig innekväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en bra dynamik i ditt horoskop den här söndagen. Du har energi både till en hobby och att umgås med familjen. De Vattumän som varit borta hemifrån ett par dagar tillbringar gärna kvällen med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen hamnar i gräl med en väldigt grälsjuk familjemedlem. Du vet att hen bara är ute efter att provocera för att dra ned dig på samma dåliga humör som hen har, men den kunskapen gör ingen nytta eftersom hen vet precis vilka knappar hen ska trycka på.

Annons