Måndag 27/9

27 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en äventyrlig måndag där du tar onödiga risker, men turen är på din sida och det mesta som du tar dig för slår väl ut. Du är inne i en period då du tycker att det är kul att utmana ödet, särskilt då belöningarna när du lyckas är så pass stora. Kvällen handlar om ett gräl i hemmet.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir intressant och väldigt produktiv. Idag märker du att dina beräkningar är korrekta och du konstaterar än en gång vikten av att vara förberedd. Den här får du goda nyheter som rör din framtid. På det hela taget en riktigt bra måndag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dt blir en ganska stressig dag där du inte får så mycket gjort. Du hanterar stress dåligt och det blir ofta så att du blir mer ineffektiv när du försöker hitta genvägar. Det bästa du kan göra den här dagen är att ta en sak i taget och beta av din lista metodiskt utan att stressa upp dig.

Kräftan 21/6-22/7

När man har många saker i huvudet samtidigt är det väldigt lätt att glömma det viktigaste och idag är du i riskzonen att du missar något du inte får glömma. Det du kan göra är att direkt på morgonen påbörja en lista där du skriver ned det som är viktigast den här dagen och inte gå hem innan den är avprickad. Kvällen bjuder på en angenäm överraskning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen försöker du hitta ett sätt att nå fram till en person som just nu agerar ganska ogenomtänkt. Du vill så gärna hjälpa hen att se vilket dumt val hen är på väg att göra, men för att kunna vägleda måste ni ha ett ömsesidigt förtroende för varandra och så är inte fallet just nu.

Jungfru 23/8-22/9

Du sätter dig på höga hästar idag när du kritiserar en kollegas arbete. För att vara berättigad att ge kritik måste du antingen vara hens chef eller väldigt mycket bättre och mer erfaren än din kollega på det här området. Du är varken det ena eller andra så du kanske borde överväga att inte uttala dina tankar högt.

Vågen 23/9-22/10

Det finns mycket att fundera över den här måndagen. Du verkar stå inför en del nya arbetsuppgifter och det gör dig nervös. Försök att peppa dig själv och hitta sätt att satsa fullt ut idag. Visa vilken kompetent och härlig person du är. Kvällen passar bra till shopping eller att träffa vänner.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Måndagen är alltid lite seg i dina ögon. Oavsett om det är högt eller lagom tempo den här dagen så är du utmattad när du kommer hem på kvällen. Vad du behöver är att förändra din mentala inställning till måndagar. Det är som om du förutsätter att de ska bli jobbig och då blir de det.

Skytten 22/11-21/12

Under måndagen försöker du manipulera en kollega att ta på sig vissa delar av dina arbetsuppgifter. Det här är en ganska aggressiv person om ofta behandlar andra illa så du har inget dåligt samvete över att du ökar på hens arbetsbörda den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen hittar du ny inspiration i vardagen och det ger dig både energi och en härlig kickstart på veckan. Under en tid har du känt dig lite nere. En kombination av mörker, kyla och krasslighet har fått dig att bli deppig. Nu verkar det vända och du början veckan med en härlig optimism och  ett rejält självförtroende.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar tag i olika arbetsuppgifter med en självsäkerhet som många avundas. Det handlar inte bara om erfarenhet i ditt fall utan ditt självförtroende kommer genom att du vet att du har mer kunskap om vissa områden än dina kollegor. Du har aktivt sett till att lära dig mer helt enkelt.

Fiskarna 19/2-20/3

Måndagen sniglar sig verkligen fram. Det händer inget särskilt den här dagen vilket, om möjligt gör att den går ännu långsammare. Du måste försöka hitta sätt att peppa dig själv annars kommer ditt resultat av dagens arbete speglas av din sinnesstämning.

Annons