Tisdag 28/9

28 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om att lägga upp din tid rätt och om att undvika konflikter. En nära person är väldigt grälsjuk idag och det skapar en dålig stämning redan på morgonen. Försök att ignorera hens dåliga humör och fokusera på saker som är bra istället.

Oxen 20/4-20/5

Det är en intensiv vecka som du går till mötes med du har förberett dig under lång tid för det här eldprovet och du blir förvånad över hur smidigt det egentligen går när du väl sätter fart. Eftermiddagen handlar om att träffa en vän som du ser alldeles för sällan.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här tisdagen försöker du att inte sväva ut för långt från målet. Den senaste tiden har ditt stora problem varit att du snöat in detaljer och glömt bort vart du är på väg. Eftermiddagen blir intensiv men väldigt inspirerande.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte rädd för att ta i med hårdhandskarna om det behövs idag. Du brukar inte vara den som blir arg eller aggressiv i onödan så när du börjar koka förstår dina vänner att det är något allvarligt som inträffat. Kvällen handlar om att hitta rätt motivation inför hösten.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du blir inte glad när du hör vad en kollega sprider för rykten. Du visste redan sedan tidigare att hen inte är att lita på, men att den här personen skulle vara så här falsk hade du inte räknat med. Under kvällen passardet bra att träna bort all oro och alla negativa känslor.

Jungfru 23/8-22/9

Du kan vara lite väl envis för ditt eget bästa. Om du försökte kompromissa lite mer så skulle vissa saker bli smidigare, men du gillar inte kompromisser. Det här kan leda till ytterligare komplikationer senare i höst.

Vågen 23/9-22/10

Det finns olika sätt att attackera ett problem på och idag väljer du kompromiss som lösning. När två grupper vägrar att vara överens så hittar du en medelväg som alla kan acceptera. Det är en av dina stora talanger. Du får folk att känna sig bekväma med att kliva ur sin komfortzon och våga pröva.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en förmåga att kunna vara lite överlägsen mot människor som du ser ned på. Du försöker arbeta bort den här sidan, men du tycker att det är svårt när vissa personer uppför sig som idioter. Tänk på att de flesta Skorpioner är väldigt intelligenta, då blir de flesta mindre smarta i jämförelse.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar ytterligare ett steg i rätt riktning idag. Du tackar nej till något som du vill göra för att göra något som du lovat att göra och det visar på ett mognare och mindre själviskt tänk än innan. Kvällen blir mysig och familjär.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en härlig och positiv stämning över just den här tisdagen. Du är mer utvilad än du brukar vara i början av veckan och ett positivt besked förgyller dagen ytterligare. På eftermiddagen passar det bra att shoppa med kompisar eller mysa på ett kafé. Du behöver socialisera dig lite mer.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en drivenhet i ditt horoskop som inte funnits där tidigare. Du börjar tänka flera steg framåt i karriären och det är bra. Genom att driva på dig själv så känner du att du utvecklas och växer både privat och på jobbet. Idag planerar du en liten överraskning för din vän eller familj.

Fiskarna 19/2-20/3

Du säger inte nej, men du vill inte heller ge några löften idag. Du vill ta dig tid att fundera över det förslag du fått så att ditt svar blir ärligt och genomtänkt. Under eftermiddagen får du höra om en vän som du inte sett på länge. Hen verkar råkat i knipa. Nu funderar du på om du ska ta kontakt med hen.

Annons