Onsdag 29/9

29 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen väntar en uppgift som inte bara kräver din målmedvetenhet för att klaras av, du måste vara också lite nyfiken och samtidigt inte rädd för att testa vissa saker om och om igen. Det blir en rolig men krävande dag så ha inga aktiviteter inbokade på kvällen.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir ganska intensiv och du är tröttare än du vill medge. Du har jobbat mycket och hårt den senaste tiden och det börjar märkas på din energi nivå. Det finns en risk att du jobbar sent idag för att det måste in något som har en deadline som du inte kan missa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är både social och väldigt effektiv på jobbet idag. Tack vare att du har en plan över dagens verksamhet så går det enklare både att starta upp och avluta dina arbetsuppgifter. En kollega har visat sig skvallrig förut och återigen bevisar hen varför hen inte är att lita på.

Kräftan 21/6-22/7

Du vet att du är på väg att gå över en gräns, men samtidigt undrar du om du inte är redo att ta vissa saker till nästa nivå. Det är kanske dags för dig att visa att du menar vad du säger och att du är bredd att kämpa för det du tror på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är villig att göra saker på ett lite annorlunda sätt idag bara för at bevisa att du kan vara flexibel. Den senaste tiden har Jords mer envetna sidor varit mer framträdande hos dig än Lejonets mer anpassningsbara personlighet.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen saknar du vägledning och då är det viktigt att du kan vara väldigt självständig både i dina beslut och i ditt sätt att arbeta. Visst är det skönt att ha någon att bolla sina idéer med men det är en lyx som inte alltid finns till hands.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra och lagom aktiv onsdag där fokus ligger mer på kroppsarbete än på det teoretiska. Ibland är det skönt att bara kunna köra på utan att fundera över annat än när det är dags för en fika. Kvällen handlar om en dröm som kommer lite närmare verkligheten för varje dag som går.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är velig idag och det gör att du inte vill fatta avgörande beslut som du kan komma att ångra efteråt. Ofta är du säker på vad du vill, men ett inflytande från Månen går dig ambivalent i både små och stora val. Kvällen blir stimulerande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det är inte alltid lätt att säga vad man tycker, särskilt när man är rätt så ensam om sin ståndapunkt. Idag känner du ändå att du vill göra din röst hörd oavsett vad andra tänker om dina åsikter. Det är bra att du är stark och står på dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir en bra dag där det mesta fungerar så som du tänkt dig. Den senaste tiden har du mest arbetet med att få detaljerna på plats och nu när de börjar sitta bättre bättre så känner du dig mer optimistisk för framtiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ogillaratt människor tjatar på dig och idag så tänder det till rejält när en person fortsätter att älta något som du gång på gång visat att du inte vill prata om. Den här personen har ingen förståelse för personliga gränser.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vill du vara utomhus så mycket som möjligt. Är vädret bra så går du gärna lite tidigt från jobbet bara för att få en chans att njuta av ljuset och solen. Det är nu som du på allvar börjar ladda energi inför vintern och mörkret.

Annons