Torsdag 30/9

30 sep, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen vill du passa på att träffa en släkting som för en gångs skull har tid över. Hen är en person som du ser upp till och som du förlitar dig på när det kommer till råd om livet. Kvällen blir mysig och väldigt rogivande på samma gång.

Oxen 20/4-20/5

Du satsar hårt på att visa dina medmänniskor lite extra respekt idag. Du vet att det ligger mycket i talesättet att man ska behandla andra som man vill bli behandlad själv. Dina kollegor uppskattar din omtänksamhet och du blir ovanligt rikt belönad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du lyssnar lite mer noggrant på en person som du vanligtvis inte ägnar så mycket energi åt. Du har upptäckt att hen är någon som både kan konkurrera med dig och faktiskt gå om dig när det gäller vissa saker. Det här är något som du upptäckt först nu och som du måste fundera över.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en avsaknad av energi i ditt tecken idag och det gör att det mesta du tar dig för går ganska trögt. Du vill komma vidare i en uppgift, men för att lyckas med det måste du ha lite mer driv och målmedvetenhet. Lägg det här projektet åt sidan för några dagar och ta itu med något enklare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du undersöker möjligheten till att avancera på jobbet. Just nu känns det som om det finns många bra möjligheter att utveckla och förändra dina arbetsuppgifter så länge du inte är rädd för att testa nya saker. På kvällen träffar du en person som alltid får dig att le lite extra.

Jungfru 23/8-22/9

Du är rätt så bestämd den här torsdagen och det hjälper dig att nå ditt mål. Envisheten som många gånger arbetar emot dig är idag på din sida och blir den som får dig över mållinjen. På kvällen firar du den lilla, men ack så viktiga framgång som du åstadkommit idag.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en vilja att inte sätta sig på tvären utan bara följa med strömmen. Tyvärr kommer det inte att hjälpa dig att förverkliga din vision. Om du ska driva din dröm måste du våga vara obekväm och ställa frågor. Kvällen bjuder på ett positivt umgänge.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar dig ur ett projekt som du inser inte kommer att lyckas och din kollega blir besviken på att du ger upp. Du vet att det inte kommer att gå att förklara saker för hen baserat på logiska skäl utan du måste vädja till hens känslor istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant och väldigt jobbig dag på samma gång. Det verkar som torsdagen innehåller en massa information och en massa olika uppgifter så det gäller att du är alert och orkar smälta allt som du förväntas ta in.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant och utvecklande torsdag där du får positiv respons spå en idé som du och några kollegor har jobbat med en tid. Nu börjar ert arbete ge resultat och ni inser att ni faktiskt har något vettigt att komma med. Kvällen handlar om en fysisk utmaning och om trumf på hög nivå.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig för att säga vad du tycker om en kollegas arbete. Hen har lagt ned så mycket tid och engagemang, det är bara synd att hen inte bett om råd från början för då hade det blivit bättre. Kvällen handlar om en utmaning.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är svårt att säga emot en person som anser att hen har rätt oavsett vad. Idag hamnar du i en situation där du inte kan tiga med dina åsikter samtidigt som du inser att inget du säger har effekt. Det blir en tuff nöt att knäcka. Kvällen handlar om att dela lika.

Annons