Fredag 1/10

01 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir annorlunda om du inte gör som en chef säger till dig. Annorlunda men inte dåligt, tvärtom kan det bidra till en ökad medvetenhet både hos andra och hos din chef. Kvällen blir rolig, kreativ och inspirerande.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite dagvill den här fredagen, men samtidigt njuter du extremt mycket av att det är just fredag när du väl inser vilken dag det är. Det blir en rolig, fartfylld och inspirerande arbetsdag och en lugn och harmonisk kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ger dig i första taget utan du ser till att driva igenom dina idéer till varje pris. Det är inte ofta du är så här driftig, men Väduren har en positiv och ganska stark påverka på ditt tecken under några veckor framåt. Kvällen handlar om passion och om dolda känslor.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget du kan göra för att sudda ut de ord som sagts mellan dig och din vän. Det du sa när du var uppretad finns kvar som en mur mellan er och du vet inte hur du ska hantera situationen. Du har varit här förut och du borde dra lärdom av tidigare erfarenheter, men det är tyvärr inte din starka sida.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen vill du gärna visa lite mer av din personlighet samtidigt som du inte vill sticka ut för mycket. Det är en konst att märkas i en grupp samtidigt som att du inte ska ta för stor plats. Kvällen handlar om äkta vänskap och om att stötta varandras beslut.

Jungfru 23/8-22/9

Just nu är du inte på humör att diskutera dina privata tankar. Du har en kollega som är lite för pigg på att snoka i saker som hen inte har med att göra. Du har påpekat det tidigare, men hen blev bara ännu mer nyfiken på dig. Kvällen blir social rolig och alldeles för sen.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite ute och cyklar idag. Dina tankar och idéer är i grund och botten vettiga, men du skulle behöva lite råd från någon som har mer erfarenhet än vad du har. Under eftermiddagen hjälper du en släkting med ett hemmaprojekt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gillar att känna dig behövd, men idag så blir det bara jobbigt när en kollega hela tiden vill ha ditt råd. Du vet att den här personen aldrig har varit särskilt självständig men just nu verkar hen inte ens kunna fatta ett beslut om vad hen ska äta till lunch.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Fredagen handlar om arbete och om familjen. Det blir en lugn och harmonisk dag där du gör det som förväntas av dig men inte mer. Under eftermiddagen och kvällen träffar du gärna personer som står dig väldigt nära som en partner eller din familj. Du behöver få känna dig älskad.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en mysig dag som främst riktar in sig på kreativitet och på att visa vad du går för. Du har en plan som du jobbar med och nu vill du att den ska börja ta lite mer fysisk form. Den här fredagen handlar också om personlig motivation och om att ladda inför helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vill vara ifred den här dagen. Det har varit mycket den senaste tiden så du behöver få chansen att tänka i lugn och ro. Det blir en bra paus för dig där du får möjligheten att reflektera över saker som hänt i det förflutna. Kvällen ser mer social ut än dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ser fram emot ett besked den här dagen men det verkar dröja lite till och det gör dig besviken. Bli inte det, den här nyheten är värd att vänta på. Kvällen handlar om kärlek och om det som du värderar högst av all i ditt liv.

Annons