Lördag 2/10

02 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under lördagen bestämmer du dig för att göra som du vill och inte lyssna på de goda råd som du får av en släkting. På ett sätt så är det bra att du tänker för dig själv men du skulle inte må dåligt av att dra lärdom av någon annans erfarenheter. Kvällen bjuder på en massa socialt umgänge.

Oxen 20/4-20/5

Det finns mycket roligt som händer den här lördagen. Du är en miljö som du älskar men som du inte kunnat vara i på väldigt länge. Den här dagen bjuder på spänning, förväntan, triumf och till sist massor av god mat, skratt och värme.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen handlar om utomhusaktiviteter, om frisk luft men framförallt ett miljöombyte som du inte bara behöver utan som du uppskattar väldigt mycket. Det blir en härlig och inspirerande dag och en annorlunda avslutning på veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite för arg för att helt kunna uttrycka dig och det är bra att du tänker dig för. Sista gången du var så här upprörd så sa du en hel del saker som du inte menade och då blev det bara fel. Det bästa du kan göra är att gå undan tills att den värsta ilskan lagt sig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är trött och saknar energi den här lördagen vilket knappast kan avhjälpas med varken aktivitet eller med kaffe. Det du behöver är lugn och ro. Din kropp måste få tid att återhämta sig utan att bli stressad. Prova med en mysdag i sängen.

Jungfru 23/8-22/9

Du lovar en massa saker som du inte håller och det är väldigt olikt dig. Du brukar vara extremt noga med dina löften. Idag får du möjligheten att visa en person hur mycket du bryr dig om hen. Var inte blyg utan våga öppna upp dig.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en seg inledning på lördagen. Du verkar vara ganska utmattad efter en lång arbetsvecka. Du piggnar till under dagen och då vill du plötsligt aktivera dig. Det kan vara svårt att hitta vänner som är lika spontana som du är. De flesta vill planera lite i förväg, men trots det blir det en lyckad kväll.

Skorpionen 23/10-21-11

Du mår utmärkt den här lördagen och du utnyttjar din positiva energi på bästa sätt. Oavsett om du väljer att spendera dagen inomhus eller ute i naturen så suger du åt dig av den energi som du omger dig med så se till att den är givande. Kvällen bjuder på nöjen av varierande slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite småsur idag men du försöker hålla dina känslor inom dig. Du är inte den som är bäst på att dölja vad du känner så det kanske är bättre att säga som det är. Din vän förstår ändå att något är fel så varför försöka förneka det.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen bjuder på ett äventyr och på framgång. Du ser till att klara det du har förutsatt dig att klara av. Särskilt äldre, mer erfarna Stenbockar kan dra fördel av sin kunskap. Idag upptäcker du att en person flirtar med dig och du blir väldigt smickrad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig undan för att ta del av det som sker på avstånd idag. Du har aldrig varit bra på att visa din nervositet och idag så vill du verkligen inte att den ska märkas. Du behöver inte oroa dig, du kommer att se att den här dagen bjuder på en trumf och på en härlig framgång. Kvällen blir underbar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en bra och energisk lördag att se fram emot. Du är gärna utomhus eller spenderar dagen shoppande med dina vänner. Just nu är Fisken sugen på förändringar och det brukar även inkludera garderob och hemmet. Idag vill du hitta riktiga höstfynd.

Annons