Söndag 3/10

03 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

 Väduren 21/3-19/4

Du blir lite förnärmad när en vän påstår att du inte kan. Du har alltid varit känslig för den typen av kommentarer. Du anser att du kan allt, bara du får lite tid på dig att öva. Det är en inställning som kommer ta dig långt, inte bara idag utan i livet.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir ganska lugn och skön. Det blir en del promenerande, men också en del funderingar över framtiden. Den här dagen bjuder på en paus i vardagen och på en chans att hämta energi inför kommande vecka. Du känner dig glad och harmonisk idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en härlig och social söndag. Gamla konflikter reds ut och du känner att du får en ny start på ditt sociala liv. Att träffa vänner från förr är oftast komplicerat eftersom du tenderar att bli samma person som du en gång var. Det är som all erfarenhet och mognad rinner av dig när ni ses.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen sover du gärna länge och mycket. Du har ett större behov av sömn än många andra tecken så unna dig det mellan varven. Den här dagen handlar om psykisk och fysisk återhämtning. Du gör kanske inte så mycket under söndagen men att vila, äta gott och umgås med familjen ger dig energipåfyllning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns ett lugn över ditt tecken idag, det kan vara lugnet före stormen som du känner av. Det blir en bra söndag där du får möjligheten att avsluta något som du borde ha avslutat för länge sedan. Det har kommit så mycket känslor i vägen för att du äntligen ska kunna gå vidare.

Jungfru 23/8-22/9

Du tänker praktiskt idag och det kommer att vara till din fördel. Om problemen ses från en känslomässig synvinkel kommer de aldrig att lösas. Din mer pragmatiska inställning hjälper dig att hitta de verktyg du behöver för att ta dig ur det här dilemmat.

Vågen 23/9-22/10

Du vill kämpa lite till för att se om du kan få ett projekt att fungera men det verkar som det här skeppet är dömt att sjunka. Det är en styrka att kunna inse när det är dags att ge upp och det är det nu. Kvällen handlar om minnen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du drar dig för att säga vad du tycker till en vän eftersom hen aldrig är helt ärlig mot dig. Ni har en minst sagt en underlig relation och frågan är om ni inte många gånger mår sämre snarare än bättre av att umgås.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en härlig och kreativ söndag att se fram emot. Du är så nöjd med din insats den här dagen att du bestämmer dig för att belöna dig med något som du velat ha länge. För Skytten fungerar morot bättre än piska när det kommer till att prestera.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lång men mysig söndag. Även om delar av dagen bjuder på en hel del kämpaglöd och fysisk ansträngning så känner du också ett behov av att få vila och ta det lugnt. För dig är kombinationen av aktivitet och vila det viktigaste.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en massa olika saker som du måste försöka ta tag i den här söndagen men det är inte lätt att hålla allt i huvudet. Mycket handlar om kompletteringar till något i hemmet. Det vore enklare om du hade en lista, men Vattumän föraktar listor.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en långdragen söndag där du tvingas att ta itu med saker som du tycker är tråkiga. Fisken har inget tålamod med tråkiga saker så därför ger du upp lite för lätt när saker går emot dig. Kvällen handlar om att en släkting försöker övertala dig att vara med på något du redan tackat nej till.

Annons