Måndag 4/10

03 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om värderingar och om att inte ge upp det du tror på. Du är inte lika stark som du brukarvara och det är lätt att ge efter när du vacklar i dina åsikter. Tänk på att åsikter är subjektiva och inte alltid behöver byggas på erfarenhet eller fakta.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en jättestressig måndag som kräver din fulla uppmärksamhet. Men även om det är mycket att göra och saker går i ett så har du samtidigt kul. Du gillar när det är tempo och du upplever livet som stimulerande och händelserikt just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Måndagen blir lagom intensiv, i alla fall för tidigt födda Oxar. Det verkar finnas en hel del sjukdomar på arbetet och du gör dig bästa för att hjälpa till lite utanför ditt område. Du vet att under den här typen av förhållande måste man hålla ihop.

Kräftan 21/6-22/7

Under den här måndagen tvekar du om du ska berätta något du har fått reda på om en kollega för din chef. Du gillar inte att skvallra samtidigt som den här typen av information är inget som du borde hålla för dig själv. Kvällen blir lagom utmanande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen stressar du en hel del för att hinna med men det ger snarare motsatt effekt. Jus mer du stressar ju mindre effektiv blir du. Du virrar omkring utan att egentligen slutföra någonting och resultatet blir en massa halvt påbörjade projekt. Lejonet har svårt att hantera stress.

Jungfru 23/8-22/9

Under den härmåndagen är du fast i ditt sätt att jobba. Du ser inte skogen för alla träd, bokstavligen. Vad du behöver är någon annan att bolla dina idéer med som kan hjälpa dig att påpeka det uppenbara. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Vågen 23/9-22/10

Du gör av med en hel del pengar just nu och du vet inte riktigt vad allt tar vägen. Du har hopplöst svårt att säga nej till dig själv oavsett om det är en ny tröja, en fika med vännerna eller något annat du vill ha. Det gör att du samlar på dig en massa små utgifter som tillsammans blir en hel del.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här måndagen försöker du övertala en vän att vara lite mer vågad. Du tycker att hen spelat med säkra kort lite väl länge och att det är på tiden att hen tog en risk. Din vän är inte lika övertygad som du är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inte så mogen som du vill ge sken av utan du kan visa upp tjurigheten hos en femåring när du inte får som du vill. De här barnsliga dragen är lite av Skytten charm, men det kan också vara frustrerande att behöva behandla en vuxen människa som ett barn.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen blir en oas i en hetsig vardag. Kanske är du ledig, eller så har du bara ovanligt lite att göra på jobbet. Det här är en riktigt ta hand om dig själv dag där fokus ligger på att du ska må bra och komma ikapp både mentalt och fysiskt efter en påfrestande period. Det här är din dag.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt upp i varv just nu. Något i helgen gick över all förväntan och det ger dig en ny energi och massor av idéer. Idag virrar tankarna omkring i huvudet på dig och du har svårt att fokusera på jobbet. Kvällen blir en mysig familjekväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har svårt att acceptera att en vän inte vill umgås med dig. I din värld så finn det inga ursäkter för att en vänskap ska upphöra. Du är bättre än många på att hålla fast vid gamla kontakter långt efter bäst före datumet har gått ut.

 

Annons