Tisdag 5/10

04 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att ge efter och om att jämka. Du är inte så bra på diplomatiska lösningar men du börjar vänja dig vid att kompromissa när du jobbar i grupp. Kvällen blir händelserik och väldigt intressant.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir betydligt lugnare än måndagen, men den här dagen finns det en hel del att ta hand efter måndagens kaos. Som tur är så funderar du mycket och du är en person som hela tiden vill ligga steget före viket gynnar dig idag. Kvällen bjuder på goda nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan för att du inte vill höra fler ursäkter från en person om hela tiden trampar dig på tårna. Det är som hen vill såra dig men alltid blir ångerfull när hen gjort det. Du är trött på den här personen destruktiva beteende, men vet inte hur du ska hantera situationen.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen så undersöker du flera möjligheter till förändringar som har med arbetet att göra. Du har kommit till en punkt där du insett att det är dags att söka dig vidare för att nå nya mål. Kvällen blir rolig och omvälvande.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är ambitiös idag, men låt inte det stå i vägen för din kreativitet. Ofta så försakar du den ena sidan till förmån för den andra men det bästa resultatet får du om du kombinerar båda delarna. Kvällen handlar om att se möjligheter istället för hinder.

Jungfru 23/8-22/9

Du är mer temperamentsfull än du vill medge och ofta kokar du inombords men fortsätter att visa upp en lugn yta. Idag är en sådan dag då vissa personer lyckas reta upp dig extra mycket, men utåt verkar du ha en ängels tålamod med deras uppförande.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om små och stora beslut. Du är på väg in i ett vägskäl och då gäller det att kunna välja snabbt och målmedvetet. Du är knappast det tecken som är mest känt för att vara duktig på att fatta beslut, men det är kanske på tiden att du lär dig det.

Skorpionen 23/10-21-11

Tisdagen handlar om att se skönheten i de små detaljerna. Det är lätt att se helheten, men det är ofta de små sakerna som skapar skillnaden mellan något som är bra och något som är utmärkt. Idag är det du som skapar just de små differenserna i ditt arbete.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du gnäller en hel del idag och det gör dig till och med trött på dig själv. Du undrar vart den där lättsamma personen, som tog livet med en klackspark tog vägen och vad det är för en surpuppa som ersatt hen. Mycket handlarom att vara bekväm i sin vardag och frågan är om du är det.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen bjuder på flera utmaningar och du uppskattar dem verkligen. Du tycker att det är roligt att kunna visa upp dina talanger i olika sammanhang. En kollega har börjat spendera mer tid med dig eller i din närhet och du har först nu lagt märke till det.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen vill du vara direkt utan att såra någons känslor. Det kan vara svårt att både uttrycka sig ärligt och vara skonsam på samma gång, särskilt när det handlar feedback på ett arbete som kollega lämnar ifrån sig.

Fiska.rna 19/2-20/3

Du är på riktigt dåligt humör idag. Månen påverkas negativt i ditt tecken och det lägger en skugga av missmod över den här dagen. Egentligen är det inget att göra åt den här typen av påverkan. Det är bara att härda ut med vetskapen att den är kortvarig

 

Annons