Onsdag 6/10

05 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du blev varnad att den här dagen kunde innebära ett möte som du helst velat slippa men ändå blir du chockad när du står öga mot öga med hen. Du har glömt hur starkt den här personen påverkar dig och hur svårt du har att säga nej till hen.

Oxen 20/4-20/5

Idag får du en paus i en annars så stressig vardag. Det kan vara att det är lugnt på jobbet, att en aktivitet på kvällen blir inställd eller att en kollega överraskar dig med att dra iväg dig på en lite längre lunch. Ibland är allt du behöver den här typen av andnings pauser.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du blir rasande när du får höra vad en kollega spridit för rykte om dig. Att hen skulle vara så beräknande var något som du aldrig trott. Ibland kan du vara naiv i dina omdömen både av risker och av personer. Idag är du båda delarna.

Kräftan 21/6-22/7

Du rör dig på djupt vatten idag och det skulle vara bra för dig att få lite expert råd. Ibland är det vettigt att svälja sin stolthet för att kunna nå sina mål. Under dagen möter du en ny bekantskap som slår an många känslor hos dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är på ett riktigt retfullt humör och det får dina kollegor uppleva. Du skämtar och spelar folk spratt vilket både kan skapa en lättsam eller en lite spänd stämning beroende på vilka personer du jobbar med. I regel så tas den här typen av agerande bättre emot av en yngre generation.

Jungfru 23/8-22/9

Du tyckeratt en kollega saknar respekt för dig och det har gått så långt att du blir irriterad av att bara se hen. Kanske borde du fundera på om din behandling av din kollega inte är lika illa som hens uppförande emot dig. Det är sällan som en konflikt startas från ett håll.

Vågen 23/9-22/10

Du är ganska trångsynt idag och det är inte likt dig. Du brukar vara betydligt mer förstående och inkännande för människors behov. Idag dömer du på förhand och blir irriterad på småsaker vilket är en tydlig indikation på Uranus lite fyrkantiga inflytande.

Skorpionen 23/10-21-11

Under onsdagen erkänner du att du gjort fel vilket väcker en så stor häpnad hos dina kollegor att du börjar fundera på hur ofta du egentligen erkänner ett misstag. Att be om ursäkt eller att backa från en ståndpunkt har aldrig varit din starka sida, men du brukar anse dig som kompromissvillig. Nu börjar du undra.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du kan vara nog så envis men idag är du inte det. Du ger snarare upp innan du har försökt och det gör din kollega frusterad på dig. Kanske borde du fundera ett varv till på vad det är som är viktigt för dig och varför det är värt att kämpa för.

Stenbocken 22/12-19/10

Du har svårt att bli riktigt pigg idag. Det är som om ögonen faller ihop hela tiden och du inte riktigt orkar tänka. Kanske är du på väg att bli sjuk eller så är du helt enkelt bara utmattad eller har sovit för lite. Oavsett vad så lyssna på din kropp.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant dag där du kämpar för att få en uppfattning om sant eller falskt. Ibland är det så enkelt att skilja på de här två sakerna men idag så tycks sanning och lögn vävas samman till en gråzon. Kvällen handlar om att driva på sig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Du inser att du är på väg att begå ett misstag men du vet inte vad du ska göra åt det. För dig handlar det om stolthet mot vett och i det här fallet så finns det en risk att din stolthet segrar. Att backa nu skulle vara detsamma som att säga att du har fel och det vägrar du att göra.

Annons