Torsdag 7/10

07 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du söker svar som inte finns och det gör dig frustrerad. Det handlar egentligen främst om att du vill påverka saker som för tillfället ligger utom ditt räckhåll men det enda du kan göra är att avvakta. Väduren avskyr att avvakta eftersom det får dig att känna dig hjälplös.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir en intensiv dag på ett bra sätt. Du håller igång från morgon till kväll och du känner att du gör nytta. Den här dagen får du även möjlighet att lära dig nya saker som har med ditt arbete att göra. Du gillar att ha möjligheten att utvecklas och känner ett stöd från dina chefer.

Tvillingarna 21/5-20/6

Torsdagen blir något av en mellandag där du inte gör så mycket som du skulle kunna göra men som ändå blir lagom produktiv. Du har en hel del saker som du grubblar över och det tar fokus lite från arbetet. Under eftermiddagen händer något som skakar om din vardag.

Kräftan 21/6-22/7

Det handlar om att föra en dialog idag. Du kommer inte längre i den situation som du befinner dig i om du inte öppnar upp dig lite mer. Det blir en utvecklande och intressant torsdag där du lär dig nya saker om dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en förmåga att gå en viss person på nerverna och du förstår inte varför. Hen tycker verkligen, verkligen inte om dig och det finns inget du kan göra för att förändra det situationen. Kvällen handlar om att ta för sig i sociala sammanhang.

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen avvaktar du ett besked och det går inte riktigt som du tänkt dig. Det finns inte utrymme för frihet just nu utan du måste hålla dig inom mallen. Kvällen blir intressant eftersom den bjuder på en annorlunda aktivitet.

Vågen 23/9-22/10

Under den här torsdagen tar du mer plats än du brukar och du tycker det är härligt att få vara i fokus. Det var länge sedan som det hände så mycket roligt och nytt i ditt liv som det gör just nu. En vän försöker få dig att lyssna på ett gott råd, men du föredrar att följa din egen magkänsla istället.

Skorpionen 23/10-21-11

Du avskyr när andra har rätt och du har fel vilket inträffar idag. En person har kommit med ett påstående som du tycker verkar vara helt upp åt väggarna men som, efter noga efterforskning, visa sig stämma helt och fullt. Nu bör du be om ursäkt men frågan är om du gör det.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du bestämmer dig för att ifrågasätta ett beslut men det slutar med att det är du som blir ifrågasatt. Det låter kanske märkligt, men det är stora saker på gång och du är bara en liten fisk i det här havet. Du måste inse att just nu hjälper det inte att sätta sig på tvären.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen känner du dig lite piggare och mycket av dina idéer och din energi börjar sakta komma tillbaka. Du har periodvis haft en mentalt tung period bakom dig, men nu känner du att det vänder. En vän från det förflutna vill visa vad hen går för. Du bli motvilligt imponerad av hens driftighet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det är mycket både privat och på jobbet. Du skulle må bra av en mental paus men just nu finns inte den möjligheten. Det gäller att du tar tillvara på de små ögonblicken då livet faktiskt är lugnare. Under kvällen väntar stora nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en bestämd person när du vill och just nu vill du verkligen driva igenom din vilja på olika sätt. Det blir en intressant och utvecklande torsdag där vilda diskussioner leder till nya, mer kreativa idéer. Du gillar när taket är högt och dina kollegor vågar att uttrycka sina tankar.

Annons