Fredag 8/10

08 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir inspirerande och rolig. Du har många idéer som du vill förverkliga, det gäller bara att styra upp dem så det inte blir kaos på grund av tidsbrist. Kvällen handlar om fest och nöjen. Det lir en social kväll där du möter nya människor.

Oxen 20/4-20/5

Du hoppas på att det mesta ska gå din väg idag och det gör det. Det blir en ovanligt smidig dag som går fort och du får uppskattning både från dina medarbetare och från dina chefer. Kvällen handlar om familjen och om att bara ta det lugnt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen blir riktigt intensiv det gäller att du är utsövd och någorlunda alert om du ska orka med. Dagen kräver både fysiska insatser och en hel del tankearbete. Som tur är så bli kvällen raka motsatsen. Du får en härlig fredagskväll där du kan gå upp i nuet och slippa tänka.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar tag i olika projekt som har med arbetet att göra. Det blir en produktiv dag som går fort och du kommer att märka att du är fullkomligen utmattad på kvällen. Ha inga allt för krävande planer för den här fredagen. Hemmamys eller en trevlig middag är ungefär vad du orkar med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är intriger på ditt arbete och du vet inte riktigt hur du ska hantera dem. Mycket handlar om att vissa personer vill få förmåner och då lägger de krokben för andra som kommer i deras närhet. Du har vanligtvis inte mycket till över för den här typen av ränker men idag blir du indragen mot din vilja.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar på dig ansvar för ett projekt som du egentligen inte ens är intresserad av utan du gör det enbart för att du inte kan säga nej till en viss person. Det här kan skapa problem eftersom du inte anstränger dig så mycket som du skulle om du själv var engagerad. Kvällen handlar om nöjen.

Vågen 23/9-22/10

Du vet att du är ute på hal is men du har inget annat val än att fortsätta på den inslagna banan och göra det bästa av situationen. Ditt misstag är att du gav sken av att ha mer kunskap än du har kring ett visst område. Kvällen blir rolig och utvecklande.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Den här fredagen försöker du visa att du har kunskaper som är ganska grundläggande och att du vet hur du ska använda dig av dem. Du vill ha mer ansvar och du vill få bättre betalt men då gäller det att du imponerar på dina chefer.

Skytten 22/11-21/12

Under fredagen försöker du att komma ikapp med något som du hamnat efter med i veckan. Det kan låta enkelt men saken är den att du just nu saknar motivation och då är det svårt att snäppa upp takten ytterligare. Kvällen handlar om kärlek, missförstånd och om svartsjuka.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar ett väsentligt steg framåt och det hjälper dig bara inte i din vardag utan också i att nå dina mål. Just nu har du många konkurrenter och det gäller att ligga steget före. Kvällen blir ovanligt trevlig och kan bjuda på en flirt. Just nu är du öppen för nya bekantskaper.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är en person som har svårt att säga vad du tycker rakt ut. Du iakttar och du funderar en hel del men du väljer att tiga med dina tankar, i varje fall för tillfället. Kvällen blir ganska lugn men mysig, Du umgås gärna med familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter beröm idag och blir besviken när du inte får det. För dig är det viktigt att bli uppskattad, särskilt när du anstränger dig så mycket som du gör idag. Kvällen bjuder på en överraskande vändning. Det blir en minnesvärd kväll.

Annons