Lördag 9/10

09 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om att inte döma någon ohörd. Du har bara hört en version av en händelse och det gör att du inte kan bedöma situationen neutralt. Även om du kan lita på att din vän talar sanning så är det troligt att hens sanning färgas av hens åsikter.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen har du lite småprojekt att ta tag i men det blir ändå en bra dag. Kvällen handlar om att umgås med människor som du ser allt för sällan. Du inser att det är viktigt att ta till vara på varandra och bestämmer dig för att blir mer aktiv i framtiden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen blir en paus i en ganska intensiv vecka. Ta till vara på den här dagen och gör något du tycker om oavsett om det är en hobby, träning eller att umgås med vänner. Du kan lätt bli handlingsförlamad på helgerna och då utnyttjar du inte den fritid du har. Kvällen kretsar kring familjen.

Kräftan 21/6-22/7

Idag träffar du personer som du inte sett på väldigt länge och det påminner dig om hur viktig din familj är. Du har länge låtit dina vänner ersätta din släkt men idag står det klart för dig att du behöver ha båda delarna i ditt liv. Det blir en härlig och familjär lördag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här lördagen lär du dig en värdefull läxa i form av att säga nej. Du blir förvånad över hur enkelt det går att bara sätta stopp för det som du inte vill göra. Det har varit för mycket den senaste tiden för att du ska orka ta på dig ytterligare engagemang.

Jungfru 23/8-22/9

Den här dagen handlar om vänskap, om att öppna upp sig och om värdet av att jobba för en relation. Det blir en dag som bjuder både på sött och salt. Det är inte ofta som du upplever en sådan turbulens i ditt liv som du gjort den senaste tiden, men perioden har också varit väldigt givande.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen försöker du hinna med saker som du vanligtvis inte vill göra på helgerna och som du inte hinner med i veckorna. Du försöker att göra dagen lite roligare genom att mixa upp alla måsten med nöjen och små värdefulla avbrott. Kvällen handlar om att ta för dig i olika sammanhang.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Du skapar en konflikt genom att du inte lyssnar idag. Du skulle kunna undvika mycket irritation om du bara vara mer uppmärksam, men din fokus ligger på ett privat problem snarare än på den situation du befinner dig i.

Skytten 22/11-21/12

Idag tvingar du dig själv att göra något du tycker att tråkigt bara för att du vet att du måste. När väl det här projektet är över kan du ägna dig åt något som är roligare. Idag får du höra ett skvaller som du betvivlar är sant men som är för intressant för att ignorera.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är en person som har konkreta mål, men just nu vet du inte riktigt vad det är du vill göra. Idag får du ett bra tillfälle att diskutera dina tankar och idéer med flera personer och du får många olika synpunkter vilket kan vara bra. Det blir en mysig lördag som bjuder på en och annan överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland glömmer du det som är viktigt för dig bara för att du är så inne i det du gör för tillfället. Det kan vara bra att ta ett steg tillbaka så du kan se på situationen med nya fräscha ögon. Kvällen handlar om släkt, vänner och god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en seghet i ditt tecken. Du orkar inte riktigt tänka den här lördagen och det gör att risken är stor att du begår ett misstag. Egentligen borde du undvika alla typer av beslut och främst det som har med pengar och investeringar att göra.

Annons