Söndag 10/10

10 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir en speciell dag på många sätt. Du njuter av att vara fri att ta dagen som den kommer samtidigt som du aktiverar dig för du vill inte låta en ledig dag passera utan att göra något. Kvällen handlar om en känslig frågeställning.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen börjar lite segt men när du väl är igång så löper det mesta på bra. Det finns en vilja att förändras i ditt tecken just nu och du börjar långsamt men säkert att ta dig från klarhet till klarhet för hur du ska kunna uppnå den här förändringen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du lider av vissa små konfliket omkring dig. Du har svårt att säga det du tänker eftersom stämningen är rätt så infekterad och du måste försöka hitta en balans som fungerar för alla. Kvällen blir överraskande trevlig och bjuder på goda råd och vänskap.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen försöker du ta igen lite av den sömn som du gått miste om i veckan. Tyvärr är det svårt att kompensera för sömn som uteblivit. Det är bättre att du funderar på hur du ska kunna förändra dina rutiner för att de ska fungera bättre i vardagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här söndagen försöker du agera klokt och genomtänkt vilket kan låta enklare än det egentligen är. Ditt problem är att du ofta låter dina känslor styra dina handlingar och då blir det varken klokt eller kontrollerat. Idag visar du återigen prov på din impulsivitet.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en praktisk person som gillaratt jobba med händerna. Du blommar upp när du får chansen att kombiinera din strategiska skicklighet med kreativitet och den möjligheten ges du idag. Kvällen handlar om att tanka energi och värme.

Vågen 23/9-22/10

Du skämmer bort dig själv idag genom att bjuda dig själv på roliga aktiviteter eller köpa något som du velat ha en längre tid. För dig handlar den här dagen om egenvård och om att belöna dig själv för en insats du gjort i veckan.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen försöker du ta till vara på de ljusa timmarna på dagen genom att vara utomhus om det går. Skopionen stora fiende så här års är mörkret eftersom det gör dig trött och oengagerad. Under eftermiddagen hör du av dig till en släkting som du träffar alldeles för sällan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag fattar du ett för dig ovanligt moget beslut. Det handlar om att avstå från något för att göra en annan person glad. Det är sällan du behöver göra den här typen av uppoffringar men du inser att det känns bra när du ser glädjen i din väns ögon.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen handlar om att fokusera, fokusera igen och om att kanalisera energi och styrka på rätt sätt. Det blir bitvis en jobbig dag men den ger dig också en värdefull tankeställare som har med framtiden att göra. På kvällen så summerar du ihop dagen och du är ändå rätt nöjd med din dagsform.

Vattumannen 20/1-18/2

Den här dagen handlar om god mat, om att hämta något som varit utlånat och om att umgås med en släkting. Det blir en bra dag och en mysig kväll där du blir glatt överraskad av vissa nyheter som en ung familjemedlem delar med sig av.

Fiskarna 19/2-20/3

Du irriterar dig på att en person inte vill släppa taget om dig. Du vet att hen bara bryr sig om dig men samtidigt får hens agerande dig att verka svag vilket du verkligen inte vill. Det är bara att acceptera att vissa personer inte kan eller vill sluta lägga sig i ditt liv.

Annons