Måndag 12/10

12 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att vara modig och det är något som Väduren sällan har problem med. Du har en inbyggd vilja att ta risker mer än andra tecken. Idag får du visa prov både på uppfinningsrikedom och på pionjäranda. Kvällen handlar om svartsjuka.

Oxen 20/4-20/5

Du släpper loss idag och din humor och vänlighet imponerar på dina kollegor. Du kan vara ganska tuff och bestämd när det kommer till ditt arbete, men om alla drar sitt strå till stacken tinar du upp och blir en riktig softis. Kvällen bjuder på en härlig stämning.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under tisdagen försöker du markera ditt revir. En relativt ny kollega tenderar att inkräkta på ditt område och det gör dig irriterad. Det här är den typen av person som tar för sig och fortsätter ta för sig tills att någon sätter stopp.

Kräftan 21/6-22/7

Det är mycket du förväntas hinna med den här tisdagen så det gäller att du är vaken och kan sätta fart redan från morgonen. Ditt stora problem är att du ofta är morgontrött och då blir resultatet sådär. Varken kaffe eller energidryck hjälper när du somnat för sent.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du vill inte lägga dig i en kollegas sätt att arbeta på, samtidigt kan du se att hen skulle kunna vara så mycket effektivare om hen bara ändrade på några små saker. En vän hör av sig under dagen och vill ventilera sina kärleksproblem med dig.

Jungfru 23/8-22/9

Du är utslagen idag, men du försöker ändå hålla ihop och visa upp ett glatt ansikte. Det som händer är att du grubblar alldeles för mycket över olika problem på kvällarna och då kan du inte somna. Prova med avslappningsövningar som meditation innan du ska gå till sängs.

Vågen 23/9-22/10

Du vill gärna visa upp dina talanger både privat och på arbetet, men just nu finns det inget riktigt utrymme för den typen av kreativ frihet som behövs för att du ska komma till din rätt. Ha tålamod, det kommer vara en tempoökning på jobbet fram till jul, sedan lugnar det ned sig igen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som blir lätt frustrerad när du inte får som du vill vilket är fallet idag. Du har aldrig upplevt dig själv som oresonlig eller tjurig, men vissa av dina kollegor eller vänner kan ha en annan åsikt. Du måste bli bättre på att kompromissa och det enda sättet att bli det är genom övning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns ett sätt att komma undan något du tycker är jättetråkigt att göra men det innebär att du lämpar över bördan på någon annan. Det blir ett moraliskt dilemma som till viss grad grundar sig i hur mycket du tycker om personen som får ta över din uppgift.

Stenbocken 22/12-19/1

Under tisdagen är du mycket piggare än under gårdagen och du inser vilken skillnad lite sömn kan göra. Du är på strålande humör och din humor och värme fångar en kollegas uppmärksamhet. Hen börjar se dig med helt nya ögon. Utan att veta om det har du fått en beundrare.

Vattumannen 20/1-18/2

Du går från klarhet till klarhet med ett visst projekt just nu och det får dig att känna både stolthet och glädje. Det har varit en tung period arbetsmässigt, men nu börjar problemen rätta till sig och saker löpa på som de ska vilket ger dig en härlig tillfredsställelse. Kvällen handlar om att träna.

Fiskarna 19/2-20/3

Du ignorerar en person som vill be dig om förlåtelse eftersom du inte är redo att ta emot hens ursäkt. Du anser att hen har betett sig så pass illa att det troligen inte går att förlåta överhuvudtaget. Ett moraliskt dilemma på jobbet får dig att ifrågasätta dina egna värderingar.

Annons