Onsdag 13/10

13 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är inte särskilt skrockfull av dig men av någon anledning är du inte särskilt förtjust i datumet den 13. Det har blivit något av en oturs siffra för dig och därför är du oftast på dåligt humör det här datumet oavsett vilken dag eller månad det är. Idag försöker du tygla dina känslor utåt sett.

Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen handlar om att träna, att arbeta men också om att ta det lugnt och hitt ett andrum i vardagen. Just nu är tempot högt både privat och på arbetet så det här små mikro pauserna blir extra värdefulla. Är det fint väder är du gärna utomhus en stund mitt på dagen. Du behöver solenergi.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen försöker du säga nej till en chef, men hen har aldrig varit bra på att lyssna på sina medarbetare. Det här är en driftig person som har kommit långt på sina unika idéer, men hen är inte känd för att vara någon lagspelare. Kvällen handlar om ett avslöjande.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du trotsar en släkting som blir rasande men så länge du är en vuxen person kan hen inte tvinga dig att göra något du inte vill. Du känner en viss tillfredsställelse att kunna markera att hen inte har någon reell makt över dig. Du tänker leva ditt liv på det sätt du anser är bäst.

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen tar d tag i en uppgift som du med flit låtit ligga till sista minuten. Lejonet jobbar oftast mest effektiv om du har en tajt deadline, och idag bevisar du återigen den genialitet som vaknar till liv när du är pressad. Kvällen ägnar du gärna åt en hobby.

Jungfru 23/8-22/9

Ett litet misstag sätter ton för hela den här onsdagen. Alla har vissa dagar då inget blir riktigt rätt. Det kan röra sig om allt från en missad buss till ett glömt komma i en sifferrapport. Oavsett hur små misstagen är så är de många och gör den här dagen ovanligt trögarbetad.

Vågen 23/9-22/10

Du tar en risk idag och det får visa av dina kollegor att höja på ögonbrynen eftersom Vågen sällan tar risker. Du spelar oftast med säker hand eftersom du mår bra av att en balanserad vardag utan överraskningar. Idag anser du att den risk du tar uppvägs av den möjliga belöningen.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Om du jobbar med sälj så handlar den här dagen till stor del om prognoser vilket kan vara väldigt svårt. Vissligen finns det inga restriktioner kvar, men den långa pandemin har satt sina spår och gör att alla vanliga bräkningar sätts åt sidan. I övrigt en stimulerande och utvecklande onsdag.

Skytten 22/11-21/12

Det blir svårt att kompromissa med en vän eller partner eftersom ni står så väldigt olika i en viss fråga. Även om du skulle vilja hitta en lösning som fungerar för båda är det nästan omöjligt. Kanske är det lika bra att inse att en av er kommer att få som hen vill och en av er kommer att bli missnöjd.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tränar du hårt och du lägger ned både tid och engagemang oavsett om det rör sig om ditt arbete eller ett privat intresse. Du har energi, vilja och en enorm tävlingsinstinkt just nu som driver på dig att nå ditt du vill. En kollega är väldigt imponerad av dig och dina idéer.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Du är lite försiktig i dina uttalanden om en kollega inför en chef. Du märker att hen fiskar efter information och då sluter du dig. Oavsett om kollegan är nära eller bara en ytlig bekant så vill du inte hänga ut hen. Kvällen handlar om gemensamma mål och om att planera för framtiden.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara väldigt velig ibland och så är fallet i dag. Hur du än försöker så kan du inte bestämma dig. Du tvekar, fattarett beslut och börjartveka igen. Du verkar inte vara redo att välja väg riktigt ännu. Ibland måste ett beslut få mogna fram. Kvällen blir livlig och social.

 

Annons