Torsdag 14/10

14 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen vänder du en förlust till en seger och det blir lite av en privat triumf för dig. Du bevisar än en gång att inget är hugget i sten utan att så länge man inte ger upp finns det hopp. Kvällen handlar om kärlek, vänskap och skratt.

Oxen 20/4-20/5

Tordagen blir intensiv både privat och på jobbet. Det är mycket att göra just nu och du har inte riktigt tid med allt som du skulle vilja hinna med. Trots att du periodvis känner dig otillräcklig så är dina chefer väldigt nöjda med ditt resultat. Kvällen handlar om en hobby och om att bli svettig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du diskuterar en hel del idag och det är inte säkert att dina diskussioner ger det resultat du vill ha. Det finns en risk att du driver på din vilja lite för hårt och då kan vissa av dina kollegor sätt sig på tvären. Kvällen handlar om en insikt.

Kräftan 21/6-22/7

Under torsdagen dikterar du vissa villkor för att en arbetsrelation med en kollega ska kunna fungera. Den här personen har inte bara visat sig opålitlig, hen har även en förmåga att nästla sig in i ditt privatliv vilket gör dig upprörd. Kvällen blir mysig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen använder du dig av både din charm och din övertalningsförmåga för att få med en kollega på banan. Hen kan vara svårflirtad och hen avskyr förändringar vilket gör att hen ofta blir en stoppkloss på jobbet. Under kvällen får du höra nyheter.

Jungfru 23/8-22/9

Du är bestämd, driven och väldigt organiserad idag vilket underlättar eftersom det är många bollar i luften samtidigt. Kvällen handlar om en insikt som har kommit smygande under en längre tid. En chef delger någon form av beslut idag.

Vågen 23/9-22/10

Just nu skvallras det en hel del på ditt arbete och det stör stämningen lite. Du är kanske inte den person som aldrig skvaller, men du är noga med att inte för lösa rykten vidare, särskilt inte som de är elaka och kan göra skada. Det finns någon som inte har samma värderingar som du har.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en inspirerande och rolig torsdag där du får chansen att visa hur bra du kan vara på ditt arbete. Det är sällan som du kan visa upp dina talanger inför publik så det blir både lite jobbigt och kul på samma gång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en ilska och frustration i ditt tecken som du inte kan påverka. Just nu känns det som om alla omkring dig reser hit och dit medan du får stanna hemma och ta hand om vardagslogistiken. Du vet att det kanske är det bästa för stunden men den här lösningen gör dig ändå irriterad.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om vila eller aktivitet. Mycket handlar om dagsformen och om hur mycket energi du har. Du vet att det kommer att bli en intensiv helg, och därför funderar du på att ta en paus den här torsdagen. På kvällen får du goda nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är på ett underligt humör den här torsdagen. Det händer rätt så mycket på ditt arbete just nu och du tvingas att lösa problem som egentligen inte borde ligga på ditt bord. Ett möte med en chef kanske kan gjuta olja på dina upprörda känslor.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här dagen försöker du hinna med både arbete, studier och att träffa en vän. Det blir en intensiv och lång dag där du ångrar att du inte avbokat en av alla aktiviteter. Du kommer i säng på tok för sent om kvällarna.

Annons