Fredag 15/10

15 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en del inbokat den här fredagen så för dig handlar den mest om att du vill gå hem så det roliga kan börja. Dina kollegor märker att du är frånvarande och ofokuserad. Kvällen blir härlig, precis som du visste att den skulle bli.

Oxen 20/4-20/5

Dagen handlar om att få till det lilla extra på jobbet och sedan är det hem och ladda om batterierna. Du är egentligen inte så förtjust i att vara social på fredagar men idag tycks du ha bokat in aktiviteter på kvällen. Trots att du är lite trött blir kvällen mysig och bjuder på en del skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte den som säger nej eller ja just nu. Du håller din impulsiva sida i schack och avvaktar det beslut som andra tar. För dig är det ovanligt att vara en strategisk spelare, du brukar gå mer på magkänsla än på fakta.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder på en del personliga utmaningar, men inget som du inte kan hantera. Det blir en bra dag där du lyckas få en kollega att förstå ett ganska svårtytt begrepp. Du uppskattar rollen av att vara lärare och mentor. Kvällen handlar om att ha kul.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du dras till en person som du vet är helt fel för dig Det finns inget som är bra med er två tillsammans, ändå kan du inte låta bli att dagdrömma lite om hen. Där du är impulsiv, äventyrlysten och socialt utåtriktad är hen tvärtom och väldigt tillbakadragen. Hen är en gåta som du vill lösa.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att säga nej till en släkting som ber om hjälp fast du egentligen inte har tid just nu. Hen betyder så mycket för dig att du hellre stuvar om i ditt upptagna schema än att göra hen besviken. Kvällen handlar om att förlåta en gammal lögn.

Vågen 23/9-22/10

Du och en vän turas om att göra det som ni båda tycker är tråkigt. Det här är ett sätt att underlätta för båda samtidigt som ni håller en god ton sinsemellan. Den här typen av jobb kan skapa dålig stämning eftersom den som åker på det ofta känner sig orättvist behandlad.

Skorpionen 23/10-21-11

Under fredagen vill du visa att du inte behöver en grupp för att jobba bra. Du brukar vara självgående, men den senaste tiden har grupparbete varit att föredra eftersom det fördelar arbetsbördan bättre. Kvällen handlar om bortglömda pärlor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att tolka en persons yttrande och det gör dig arg. Du har en känsla av att hen driver med dig, men du har inga direkta bevis. I övrigt en bra och produktiv dag och en mysig men lite för sen kväll.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att orka med. Det blir en intensiv dag på jobbet och en intensiv eftermiddag. Du verkar rikta in dig på en fysisk aktivitet eller en sport den här fredagen vilket kräver det yttersta av dig. Kvällen blir en återhämtningskväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du tar dig ut på äventyr idag och det har du verkligen sett fram emot. Det finns en risk att du inte är hundra procent pigg och då kommer den här helgen kanske i ge samma utdelning som den gett om du varit helt alert.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fräser åt en person som egentligen inte gjort dig någonting. Hen råkar bara vara på fel plats vid fel tillfälle och du lämpar du över all frustration och ilska du känner på hen. Be om ursäkt och förklara att det inte var personligt. Kvällen handlar om modet att sätta stopp.

Annons