Lördag 16/10

16 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Ibland tänker du långsamt och så är fallet idag. En person har kommit med en hel del antydningar, men du har helt enkelt inte läst mellan raderna så när hen nu säger hur hen känner blir du lite tagen på sängen.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om att göra både nytta och ha kul men inte på samma gång. Förmidagen består av pyssel hemma och lite jobb medan eftermiddagen kretsar kring en vän och kring att ha trevligt. Det blir en energigivande och härlig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser ingen chans att smita undan idag trots att det är det enda som du tänker på just nu. Du har tackat ja till något du absolut inte vill vara med på men det är lite för sent att backa ur nu. Kanske kan dagen bli trevlig ändå, det beror mest på din attityd.

Kräftan 21/6-22/7

Den här lördagen blir rolig och stimulerande särskilt om du kan ägna den åt en hobby som du älskar. Du har så mycket vilja och positiv energi i ditt tecken just nu att allt som du tar dig för lyckas du med. Kvällen handlar om starka känslor och drama.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen försöker du låta en vän få förklara varför hen har uppfört sig så illa men du orkar inte lyssna på hens ursäkter eftersom de är tomma och inte uppriktigt menade. Du orkar inte ta den här diskussionen så du fördrar att backa undan och ägna dagen åt något som är trevligare.

Jungfru 23/8-22/9

Du drar dig för att säga sanningen till en bekant eftersom du känner hen så dåligt att du inte vet hur hen kommer att reagera. Samtidigt är det en risk som du måste ta att hen blir arg eftersom du vet att det är ännu värre att fortsätta med lögnen.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att besvara frågor och reda ut missförstånd. Det kanske låter jobbigt, men det blir faktiskt en givande dag som slutar i god anda. Under eftermiddagen och kvällen får du nyheter som direkt berör en resa som du planerat.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en envetenhet och en stark vilja i ditt horoskop just nu.  Om du lyckas att fokusera den på rätt mål så kan det bli hur bra som helst. I övrigt en bra och väldigt stimulerande lördag där du umgås med vänner som du inte ser så ofta-

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ser en möjlighet och du tar den. Du är en jägare och du kan inte stå emot ett lätt byte även om du vet att det egentligen inte är ämnat för dig. Det här kan leda till en hel del diskussioner inom familjen då vissa familjemedlemmar upplever dig som egoistisk.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en måttstock som du mäter människor efter och den är ganska tuff. Idag finns det flera som inte passerar igenom dina utvärderingar om deras personlighet. Du fördrar att få, men väl utvalda vänner. I övrigt en fysiskt utmanande dag och en mysig kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig för att säga sanningen till en vän eftersom du vet att hen har svårt att ta kritik. Fråga är om du inte gör hen en björntjänst som tiger med det du vet. Det visar att du inte heller har någon direkt tilltro till hens förmåga.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om vänskap, om att vara utomhus och om vänskaplig tävling. Det kan bli en riktigt härlig dag men se till att klä på dig ordentligt eftersom ditt horoskop varnar för att du har lätt för att dra på dig förkylningar just nu.

Annons