Söndag 17/10

17 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen bli lugn och harmonisk. Även om du har vissa saker du måste bli klar med så har du ändå gott om tid att vila och bara vara. Du umgås inte gärna med allt för många personer idag utan är du social så är det med ett fåtal utvalda personer.

Oxen 20/4-20/5

Idag vill du vara utomhus. Du behöver frisk luft för att kunna tänka och du har en del att tänka på. Just nu är du väldigt frustrerad över en situation på arbetet och för att få rätsida på den måste du överväga en del, för dig lite vågade förändringar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du trotsar en auktoritär släkting och när du går emot hens beslut så uppstår en jobbig stämning. Hen är van att alltid kunna driva igenom sin vilja, men du gillar inte att vara någons marionett och det är det som du markerar idag.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en härlig och kanske lite romantisk söndag att se fram emot. Om du är nyförälskad så handlar den här dagen till stor del om er två. Du har svårt att landa i vardagen men den här typen av avbrott blir det som ger din energi i veckorna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen har du en hel del saker som du borde ta tag i, men av någon anledning så orkar du inte riktigt engagera dig så mycket som du skulle vilja. Det är som om din energi inte räcker utanför den sociala sfären. Så fort det kommer till arbete känner du dig orkeslös.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant och utvecklande dag där fokus ligger på att träffa vänner och bara må bra. Du njuter verkligen om du är ledig och du tillbringar gärna dagen utan att göra någon nytta alls. Det är bra att ha dagar då man skämmer bort sig själv.

Vågen 23/9-22/10

Det finns en bitter ton mellan dig och din vän. Ni har sårat varandra en hel del och det har blivit en klyfta som är svår att överbygga. Under den här dagen vill du bevisa både för dig själv och för andra att du kan sätta upp mål och att du är kapabel att genomföra dem.

Skorpionen 23/10-21-11

Under söndagen vill du inte göra så mycket alls. Du har ett behov av att få sova och ta det lugnt. Hela din kropp skriker efter vila så lyssna på den. Undvik träning, fysiskt krävande aktiviteter av alla slag. Vad du behöver är att ta hand om sig själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är på ett strålande gott humör den här härliga söndagen. Det finns inga problem i ditt liv just nu och det är ett extra plus. Du har så mycket som du vill göra att privata komplikationer inte är ett alternativ. Kvällen handlar om god smak.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är full av energi och på ett strålande humör den här söndagen. Saker börjar äntligen gå som du vill och du känner att du är på uppgång. Hela det här året har bestått av både framgångar och besvikelser men nu vet du att du definitivt är på väg åt rätt håll. Du får en fin komplimang den här dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är irriterad på en vän som hela tiden blir försenad och orsakar även förseningar för din del. Idag handlar det om att du vill träffa din familj på kvällen men hen gör det nästan omöjligt att hinna i tid. Under kvällen får du höra lite roliga fakta.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite håglös idag och det gör att du inte riktigt orkar engagera dig så mycket som du kanske borde när det kommer till en person som du bryr dig om. Hen skulle verkligen behöva ditt stöd så skärp till dig, annars så kommer du ångra dig efteråt.

Annons