Måndag 18/10

18 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det finns inget lätt sätt att säga det du har på hjärta idag så det är bara att ta tjuren vid hornen, gärna direkt på morgonen om den fungerar. Ibland måste man fatta tuffa beslut och det får du göra idag. Kvällen handlar om en hobby.

Oxen 20/4-20/5

Idag jobbar du på i ett bra tempo och saker flyter på så som de ska. Ditt enda problem den här dagen är att du inte får möjlighet att prata med en vän om något som du är väldigt nyfiken på. Dagen försvinner så snabbt att hela ämnet glöms bort av er båda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en tröghet över den här dagen. Det är som om den aldrig riktigt kommer igång. Du har sovit för lite eller dåligt och det märks inte minst på ditt humör. Kvällen bjuder på en överraskning och en annorlunda upplevelse.

Kräftan 21/6-22/7

Det går framåt i din utveckling och du njuter verkligen av att göra mätbara framsteg. Tidigare har du kunnat ana dig till din utveckling men det är först nu som du får konkreta bevis på den. Kvällen handlar om att våga ifrågasätta och vara obekväm.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har en stor portion sunt förnuft och det ska du använda dig av idag när du hamnar i en konflikt. Agera inte bara på dina känslor utan ta ett steg tillbaka, analyser situationen och försök hitta de bakomliggande orsakerna till att det här bråket har uppstått.

Jungfru 23/8-22/9

Du är rädd att du inte gör tillräckliga framsteg just nu. Försök att sluta mäta dig med omvärlden och jämför dig själv med dig istället. Det intressanta är hur stora framsteg du gör utifrån ett eget perspektiv. Under eftermiddagen får du en fråga av en kollega som du bör tänka över.

Vågen 23/9-22/10

Någon på arbetet vill byta ett passa eller uppgifter med dig men du har ingen lust. Samtidigt avskyr du att behöva säga nej eftersom du märker att hen blir besviken på dig. Vissa dagar måste man få vara egoistisk och sätta sina egna intressen i första rummet. Idag är en sådan dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite velig idag och det märks främst på ditt sätt att hantera små beslut. Du kan knappt bestämma dig för vilken lunch du ska ta eller om du ska eller inte ska ha fika på eftermiddagen. Den här veligheten förstärks ytterligare av Månens position.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du känner dig oroad idag utan att riktigt kunna sätta fingret på vad det är som är fel. Det finns en föraning av något slag i dit tecken och det är den som påverkar dig. Lugnet före stormen skulle man kunna säga.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag funderar du över dina alternativ. Under helgen har du fått en hel del information som du för närvarade inte vet om den är till nytt eller bara underhållande. I helgen har du även gjort framsteg och du börjar känna att dagsformen är på väg åt rätt håll.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir ingen enkel dag där du bara kan köra på som vanligt. Idag krävs det diplomatiska förhandlingar och en hel del finkänslighet. Hur du hanterar den här delikata situationen beror främst på din dagsform.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns inget du kan eller vill göra åt en konflikt mellan två kollegor. Fakta är att du tjänar på att de här två är osams. Lägg till att du dessutom inte gillar någon av dem särskilt mycket så har du en summering av varför du är passiv när du skulle kunna hjälpa.

Annons