Tisdag 19/10

18 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tempot trappas upp den här dagen och du ska vara glad om du är pigg och utsövd så att du hänger med i svängarna. Just nu förväntas du ta snabba beslut och kunna jobba med många bollar i luften samtidigt. En vän kommer med ett påstående som gör dig förbryllad.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att få ordning på något som trasslar. Du är duktig på att hitta alternativ och du har en förmåga att tänka utanför boxen. Dina chefer uppskattar din flexibilitet. Kvällen handlar om ett påstående.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns början till en romans i din omedelbara närhet. Det behöver inte vara du som är direkt inblandad, men det kan vara det. Oavsett så berör den här historien dig på ett djupt personligt plan. Kvällen blir aktiv och rolig.

Kräftan 21/6-22/7

Det händer en hel del i din vardag just nu, mycket handlar om att du inte kan säga nej eftersom du inte har övat på det på länge. Oavsett vilka galna idéer dina vänner kommer på så är du med på dem. Kanske är det dags att börja tänka lite mer på vad du vill.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du oroar dig ständigt för att du ska bli bortglömd, men sanningen är den att du finns ständigt i en viss persons tankar. Du borde lita mer på din charm och på din förmåga att förtrolla människor. Du har en naturlig karisma som är svårt att stå emot.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar hand om alla andra just nu, men du borde ta lite bättre hand om dig själv. Gör den här dagen till din och säg nej till allt som du genuint inte vill göra. Köp något du vill ha och unna dig en härlig kväll med fokus på hälsa och välmående.

Vågen 23/9-22/10

Du är en i en lite knivig sits just nu. Du har helt enkelt målat in dig i ett hörn och det vet du om. Hur du nu ska lyckas trassla dig ur den här härvan är upp till din egen påhittighet och till viss del upp till Fru Fortuna. Du behöver en rejäl portion tur.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir lite förvirrande idag då missförstånden avlöser varandra. Det handlar mer om vad som inte blir sagt än vad som blir sagt. Det är så mycket som skulle behöva ventileras, men du känner ett obehag att ta tag i den här typen av diskussioner just nu.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den dynamik som finns i ditt horoskop gör dig rastlös och orolig. Du har svårt att koppla av och du vill hela tiden aktivera dig. Det du borde göra är att försöka fokusera mer på de positiva bitarna i ditt liv och inte grubbla så mycket över saker som du eventuellt missar.

Stenbocken 22/12-19/1

Det går lite trögt med ett samarbete på jobbet men då kopplar du på din charm. Du kan vara oemotståndlig när du är på gott humör och känner dig social. Idag är det många som lyfter på ögonbrynen när du tar alla i din närhet med storm.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen måste du hålla i dina val. Om du börjar vela så förlorar du tid och förlorar du tid så kommer du att missa något som du vill vara med om på kvällen. Det bästa du kan göra den här dagen är att strukturera dina arbetsuppgifter och inte vända tillbaka när en sak är klar.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en irritation i ditt tecken som kommer sig av att du varken kan eller får ta ut svängarna så mycket som du skulle vilja idag. Det handlar om att du måste kompromissa med en person som du egentligen inte ens tycker om.

Annons