Onsdag 20/10

20 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du räknar med ett svar som du inte får idag och det gör dig lite förvånad. Ibland är det nyttigt att inse att saker inte alltid går som du förväntat dig. Det kommer att hålla dig lite mer alert i framtiden och få dig att inte ta saker för givet.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen jobbar du både med kropp och om själ. Det blir en varierande och bitvis kreativ dag där du får chansen att ta ut svängarna ordentligt. Kvällen handlar om att svara på en fråga som är rätt så personlig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen tvingar du dig själv att försök se mållinjen i ett ganska omfattande projekt. Det har varit så mycket om och men den senaste tiden att du nästan gett upp hoppet men nu känns det plötsligt bättre. Kvällen bjuder på en härlig blandning av händelser.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen går all luft ur dig. Det är som om hela veckans samlade energi redan har gått åt och nu vet du inte hur du ska kunna ladda om. Återigen så handlar det om det mesta basala. Äta rätt, inte slarva med sömnen och gärna ut i friska luften en stund varje dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drömmer om en förändring som just nu är väldigt långt borta. Det handlar om något/någon som du velat ha men som legat precis utom räckhåll för dig under många år. Något som händer idag får den här gamla drömmen att vakna till liv igen.

Jungfru 23/8-22/9

Du skämtar och går på idag men innerst inne vill du bara gå hem och sova. Det drar en massa energi att hålla uppe den här glättiga fasaden och det gör att du inte har någon ork över när du väl kommer hem på kvällen.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen försöker du åstadkomma en smärre mirakel. Det handlar inte bara om att föra ett näst intill omöjligt projekt i hamn, det handlar också om att övertyga en chef om varför hen ska låta dig fortsätta med det här projektet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är frusterad när det kommer till många områden i ditt liv just nu. Det handlar till viss del om att du har tappat lite av ditt självförtroende och då blir allt mycket jobbigare. För att hitta tillbaka till ditt vanliga kaxiga jag igen måste du djupanalysera vart du är på väg och vad det är du egentligen vill.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tjafsar med en chef om helt onödiga saker. Det handlar mer om att du är besviken på hen för att hen inte stöttat dig i en sakfråga tidigare i veckan än att det är problem med dagens verksamhet. Skytten kan vara väldigt långsint när det passar.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har svårt att säga varken ja eller nej på en fråga från en beundrare. Du är inte van vid att någon gör närmanden på det här rättframma sättet. För dig handlar det mycket om att du vill fundera igenom vad du ger dig in på men risken är om du kommer svepas med av den här stormvågen till människa.

Vattumannen 20/1-18/2

Du analyserar och funderar väldigt mycket den här onsdagen. För dig gäller det att alla fakta är på plats om du ska lyckas med det du förutsatt dig att göra den här dagen. Du kan vara ganska envis när det passar dig själv.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en ganska hätsk stämning mellan dig och en kollega. Du vill inte direkt påstå att ni avskyr varandra, men ni två har väldigt svårt att samarbeta eftersom ni ser på verkligheten på två väldigt skilda sätt.

 

Annons