Torsdag 21/10

21 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen blir du riktigt arg på en familjemedlem. Hen vill verkligen inte förstå ditt sätt att resonera. Ni har diskuterat ett känsligt ämne under en längre tid och du har verkligen försökt att se problemet från hens synvinkel. Tyvärr är din släkting inte lika samarbetsvillig.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen bjuder på ett ganska högt tempo, men det är du van vid och du tycker att det är kul när det händer saker. Är det sjukdomar på jobbet som direkt berör dig kan det bli lite rörigt. Som tur är så finns det en ovanlig flexibilitet i ditt tecken just nu.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig för att säga vad du tycker till en vän eftersom du vet att hen kommer att använda dina åsikter emot dig så fort hen får en chans. Du vet att den här personen inte vill dig illa, men hen lyckas ändå alltid hitta alla dina ömma punkter att trycka på.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen handlar om att medla och mäkla fred. Det är egentligen inte dina stora talanger, men båda personerna som ligger i konflikt står dig nära och du blir direkt illa berörd när de bråkar. Kvällen bjuder på nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag skämtar du ganska friskt med en person som du vet inte har tillstymmelse till humor. På något sätt har det blivit en utmaning för dig att få den här personen att förstå dina skämt och att få hen att tycka de är roliga.

Jungfru 23/8-22/9

Idag får du höra ett rykte om en person och du inser att om det stämmer kommer du mista all respekt för hen. Tidigare har du alltid betraktat den hen som en person med stor integritet, men nu verkar det vara precis tvärtom.

Vågen 23/9-22/10

Du vill inte bråka men du kan inte låta bli att reta upp dig på en viss person. Vad hen än säger eller gör så triggar det något inom dig som får dig att se rött. Frågan är om det är du som bör jobba på det här problemet eller om det är personen i fråga som borde jobba med sin personlighet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att vara på flera ställen samtidigt men du gör ett gott försök att agera bläckfisk idag. Det handlar till stor del om att det är många borta och sjuka och då måste alla dra sitt strå till stacken. På kvällen är du rätt så utmattad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar tag i saker som har med jobbet att göra men det är så långt som din energi räcker. Så fort du kommer hem vill du bara byta om till myskläder och sjunka ned i soffan. Några i familjen upplever dig som lite lat just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

På torsdagen får du ett förslag som rör helgen. Det här passar dig bra eftersom du behöver träna inför ett test, tävling eller något liknande. Du vill vara i toppform men då krävs det att du lägger ned mycket tid. På kvällen hör din envisa beundrare av sig och du kan inte låta bli att bli smickrad.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag följer du inte reglerna och det är en kollega väldigt kvick på att påpeka. Hen avskyr när människor tar sin egen väg och inte håller sig till mallen. Du har svårt med den här typen av paragrafryttare och det säger du till hen.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns olika sätt att hantera problem på och idag väljer du det mesta komplicerade av dem alla. Du försöker skapa en illusion av att allt är som det ska, men under ytan bubblar du av återhållna känslor. Det är bara att inse att du kommer att koka över om du inte lättar på trycket.

Annons