Fredag 22/10

22 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lite stressig eftersom du som vanligt är ute i sista minuten med ett projekt. Du har alltid haft svårt för tidsplanering och det kommer du delvis få lida för idag. En bra dag för att träffa nya människor och skapa kontakter.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen handlar om att inte stressa även om du har mycket att göra. Det du måste fokusera på är att ta en sak i taget. Det blir inte bättre om du jagar upp dig över en person som återigen är borta. Kvällen handlar om familjen och familjemys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lite försiktig när du påtalar olika problem för en chef. Även om du tycker att det är viktig att ämnet lyfts så vill du samtidigt inte ställa till problem för dina kollegor. Det här är en fin balansgång. Kvällen tycks kunna bjuda på fest.

Kräftan 21/6-22/7

Du är lite osäker på hur du ska reagera på ett förslag som du får idag. Det rör en person som vill träffa dig. Du har alltid varit svag för hen, men senaste tiden har du lyckats släppa den här personen lite. Nu när hen tar kontakt och vill träffas kommer alla minnen tillbaka igen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du kör med övertalningsförmåga i kombination med charm idag. Det här är alltid ett vinnande koncept som du är bra på att utnyttja. Du vill ha din vilja igenom och då skyr du inga medel. Kvällen blir intressant.

Jungfru 23/8-22/9

Du tvekar en hel del men bestämmer dig till sist för att göra som du tänkt från början. Din velighet förstärks av Månens position och den kan förstärkas ytterligare under de kommande dagarna. Fredagskvällen blir mysig och intim.

Vågen 23/9-22/10

Du drar dig för att säga sanningen till en kollega eftersom du vet att hen kommer att bli arg. Du vill inte bli indragen i den här konflikten, samtidigt så vet du inte riktigt hur du ska undvika att ta ställning. Kvällen handlar om ett förtroende.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tar det lugnare än du borde idag. Högen med måsten travar upp sig men du vill ändå inte stressa. För dig är det viktigt att inleda helgen bra och i ditt fall så anser du att helgen inleds redan under fredag dag. Kvällen blir överraskande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ser inga begränsningar idag och det är bra eftersom det kan driva på dig framåt. För dig finns det en mening med allt så när en kollega blir sjuk eller frånvarande så passar du på att visa upp dina färdigheter. Du är inte en person som missar en sådan här chans.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en nervositet och en oro i ditt tecken just nu. Det handlar om något som kommer inom ett par veckor och som kommer att utmana din position. Om du är på toppen har du större anledning att oroa dig än om du är den som jagar. Just nu lyckas du bäst när du har mer att bevisa.

Vattumannen 20/1-18/2

På jobbet kan det vara ganska trassligt just nu och du känner hela tiden ett behov v att finnas till hands. Samtidigt tar du på dig uppgifter som ligger utanför ditt vanliga område och det ger dig bara mer huvudvärk. Kvällen handlar om god mat och planering.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är som du är och det varken kan eller ska du ändra på. När en person i din bekantskapskrets försöker stöpa om dig så sätter du dig på tvären och det är helt rätt. Om hen inte kan ta dig för den du är behöver hen inte finnas i ditt liv.

Annons