Lördag 23/10

23 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om en hobby, om vänner och om att ha kul. Du släpper mycket på etiketten den här dagen och du njuter av att bara kunna vara. Under den lördagen ägnar du gärna många timmar åt en speciell hobby som du har.

Oxen 20/4-20/5

Du är lite orolig för en kollega som tenderar att skifta en hel del i humöret. Endagen är hen rena solstrålen med andra dagar går det knappt att få ut ett ord ur hen. Kvällen blir trevlig men lite för sent, särskilt om du ska upp tidigt på söndagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du argumenterar en hel del med en släkting idag, men hur du än försöker vända och vrida på problemet så hittar nu ingen kompromiss som passar er båda. Ni är så långt ifrån varandras åsikter att det här kan bli en omöjlig nöt att knäcka.

Kräftan 21/6-22/7

Om den här dagen blir som du drömt om så träffar du en person från det förflutna som du aldrig helt har släppt taget om. Din plan är att få ett avslut, men när ni ses så väcks starka känslor till liv igen och du inser att du måste ge den här relationen en sista chans.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte på något strålande humör idag och det får din omgivning känna på. Du kan vara både sarkastisk och ganska snarstucken när du är irriterad och det är du idag. Se bara upp så att du inte trampar fel person på tårna för då kan det bli ännu värre.

Jungfru 23/8-22/9

Lördagen handlar om ett fritidsintresse som du vill återuppta. För dig är det viktigt att ha olika intressen så att du inte lägger alla ägg i samma korg. Det handlar både om ett uppdelat umgänge men också om att du ha variation i din vardag.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen får du en förfrågan som gör dig lite förvånad. Du har aldrig upplevt den här personen som särskilt nyfiken och inte särskilt personlig heller. Idag bevisar hen att hen kan vara båda delarna. Kvällen blir rolig men sen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du undrar över en person och hens sätt att uttrycka sig. Hen kan låta lite nedlåtande men du misstänker att personen ifråga inte menar något illa. Kanske borde du lyfta ämnet med hen om du kan komma på ett sätt att göra det lite fint.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en risk att du försäger dig när det gäller en hemlighet. Du har aldrig varit bra på att tiga med smarriga fakta och idag nästan spricker du av lust att få vräka ur dig allt du vet. Kvällen blir livlig och lärorik.

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen bestämmer du dig för att ta en rejäl paus i vardagen. Du unnar dig lite lyx i form av god mat, kanske en skönhetsbehandling eller bjuder dig själv på en present. Kvällen kan bjuda på en fest hemma hos en kollega eller vän.

Vattumannen 20/1-18/2

Du rör upp starka känslor idag och det gör att några av dina bekanta kan bli riktigt arga. Det handlar om att ni inte kan komma överrens om vilka villkor som ska gälla i ett visst sammanhang. Kvällen blir behaglig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en matthet i ditt tecken idag som kommer sig av att du tar på dig alldeles för mycket arbete. Vad du skulle behöva göra är att ta en paus i vardagen och ägna dagen åt något som du tycker är roligt och stimulerande.

Annons