Söndag 24/10

24 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen tar du det lugnt. Du behöver den här dagen till återhämtning och vila. Du har haft en intensiv vecka och det väntar ytterligare en fartfylld och intensiv vecka framöver. Kvällen handlar om romantik.

Oxen 20/4-20/5

Du ser fram emot den här söndagen för den innebär lite lägre tempo än resten av veckan. Oavsett vilka aktiviteter du har planerade för dagen så blir det en bra söndag. Kvällen handlar om att hjälpa en familjemedlem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en tvekan och en ovilja i ditt horoskop den här söndagen. Det handlar om något du lovat att göra men när du väl ska sätta igång så känns det inte alls rätt. Lita på din magkänsla i det här fallet. Kvällen blir intressant och lärorik.

Kräftan 21/6-22/7

Du ser ingen utväg ut ur ett hörn som du målat in dig i. Ditt problem är att du förutsatte att vissa paramentrar stämde innan du tog reda på fakta. Du kan vara lite slarvig när det kommer till att kolla upp bakgrundsfakta.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen passar du på att vara utomhus om vädret samarbetar. Den friska luften gör dig gott och i motsats till många andra tecken så uppskattar du hösten och dess friskhet. Kvällen handlar om att diskutera ett ganska omvälvande beslut.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen tar du ett ganska snabbt beslut som kan påverka stora delar av kommande vecka. Du brukar sällan skynda när det kommer till att bestämma dig, men i just det här fallet är det så självklart vad du ska välja att du inte tvekar.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen förefaller en vän lite tankspridd och du försöker få reda på vad hen grubblar över. Det är inte så enkelt eftersom din vän inte vill prata om det. Du brukar kunna lirka ur hemligheter ur dina vänner med idag sluter hen tätt som en mussla.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att se uppskatta skönheten i din näromgivning. Det är inte alltid du har tid att stanna upp och betrakta detaljerna i din omgivning, men idag har du en dag utan stress och då kan du gott njuta av de små guldkornen i tillvaron.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du sliter hårt med att föra ett visst projekt i hamn, men det går kanske inte som du hade önskat dig. För dig handlar det främst om att du sätter ribban lite väl högt just nu. Kvällen blir sen men väldigt givande på flera olika sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är redo att möta din slutgiltiga dom i en svår uppgift, men det visar sig att du har bättre koll än du ger dig själv cred för. Du blir glad när du får höra resultatet och bestämmer dig för att det är värt att kämpa på. Dagen handlar också om att komma i en fysiskt bra form.

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen uppmanas du att ta dig själv i akt och det gör du utan att tveka. Du har redan spillt en massa tid på onödiga risker och nu tänker du vara lite mer försiktig i framtiden. Kvällen handlar om att lyssna och lära.

Fiskarna 19/2-20/3

Under söndagen försöker du öka takten för att hinna ikapp med ett projekt som halkat efter. Du inser att om du ska kunna jobba snabbare så måste du tumma på kvaliteten och det vill du inte. Det är bara att inse att den här uppgiften måste få ta sin tid.

Annons