Måndag 25/10

25 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du tar ställning när det gäller en ganska omfattande utmaning den här måndagen. Det handlar om att du inte har klarat av en uppgift och nu måste du försöka att göra lite bättre ifrån dig. Kvällen blir rörig men ganska informativ.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen känner du dig sliten men du biter ihop och gör ditt bästa. Det har varit en tuff period och du har inte hunnit med allt som du planerat att göra. Kvällen bjuder på roliga och omväxlande nyheter.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget sätt för dig att komma undan den här uppgiften så det är lika bra att du sätter igång direkt på måndag morgon. Om du tvingar dig själv att starta tufft så kan du få det lugnare efter lunch. Kvällen handlar om en vän och hens problem.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen bjuder både på sött och salt. Just nu verkar du vara lite förälskad även om du själv aldrig skulle erkänna det. Du går omkring och dagdrömmer något en chef märker av och blir irriterad på. Under eftermiddagen får du en fin komplimang av en kollega.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen har du lite mer energi än i förra veckan vilket är bra eftersom det väntar en hel del utmaningar. Du känner att du är redo för lite mer avancerade uppgifter, men frågan är om de uppgifterna är redo för dig?

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen frösöker du bara hålla dig vaken och ta dig igenom dagen. Du är in i själen trött och du har inte så mycket att ge just nu. Kanske borde du försöka planera in en weekendresa den här hösten. Miljöombyte kan ge dig lite energi.

Vågen 23/9-22/10

Du tar tag i ett projekt som du tycker är jobbigt mest för att bara få det överstökat. När du väl är mitt upp i det så inser du att du överdrivit hur jobbigt det är för idag går allt ganska smidigt. Kvällen blir rolig och aktiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill inte lyssna på en ursäkt från en kollega men du känner dig tvungen att göra det eftersom ni ska kunna arbeta ihop. Längst inne har du alltid tyckt att den här personen är opålitlig och nu har du fått dina teorier bekräftade.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen går inte så fort som du skulle önska. Trots att det är mycket att göra så segar sig timmarna fram. Det enda du vill den här dagen är att bli klar för dagen och gå hem. Kvällen handlar om att tro på en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska bra start på veckan. Något du fruktat visar sig vara lite enklare än du trott tack vare att du är hyfsat förberedd. Du inser vikten av att arbeta metodiskt. Under eftermiddagen får du chansen att imponera på en mentor. Du har verkligen utvecklats den senaste tiden.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig för att sätta igång med en uppgift eftersom du vet att den kommer ta så lång tid och du har inte riktigt tålamod med den typen av utdraget arbete. Kvällen blir betydligt lugnare och mysigare än dagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg, på gränsen till rasande. En kollega går hårt åt dig idag och du är inte van vid den typen av behandlingar. Du tycker att det vore trevligt med en ursäkt, men hen anser inte att hen gjort något fel och att du inte är tillräckligt hårdhudad.

Annons