Tisdag 26/10

26 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir vad du gör den till. Det finns så mycket olika aktiviteter som du kan sätta igång med redan på morgonen men frågan är om du inte blir lite handlingsförlamad med så många val. Ibland är det enklare att slippa välja, i alla fall tidigt på morgonen.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen försöker du att fokusera på rätta saker. Det gäller att ha sina prioriteringar klara om du ska kunna ta dig igenom den här dagen och känna dig nöjd med din prestation. Kvällen handlar om att ta det lugnt och om att hitta energi.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tvivlar på att dina vänner kommer att lyssna på ditt förslag med du gör ändå ett försök att tala om hur du känner idag. Du kommer bli förvånad att din åsikt faktiskt värderas högt. Ibland har du lite för låga tankar om dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Under tisdagen försöker du hinna med så mycket som möjligt för att inte komma efter resten av veckan. Du är väldigt dåligt på att planera och du kommer ofta lite sent men idag har du bestämt dig för att vara lite mer noggrann. Det kommer att ge ett positivt resultat.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du drar dig för att ta dig an ett visst projekt idag. Det är egentligen varken tungt, tråkigt eller svårt men du känner helt enkelt inte för det och Lejonet styrs mycket av sina impulser särskilt idag. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Jungfru 23/8-22/9

Du ser möjligheter där andra ser problem och det är din stora tillgång den här tisdagen. För att du är så positiv så kan du verkligen åstadkomma underverk med smått omöjliga projekt. Din praktiska sida är också en stor tillgång idag.

Vågen 23/9-22/10

Du tycker att det är rörigt över lag just nu. Du har inte tid att stanna upp och organisera dig eller jobbet utan du kör på i fullt tempo. Olika förseningar påverkar dig både direkt och indirekt den här tisdagen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är ganska bitsk idag och det märker dina kollegor av. Själv tycker du att du uppför dig som vanligt och du hör inte den syrliga tonen eller lite nedvärderande kommentarerna som du fäller. Kvällen blir rolig och fysiskt aktiv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns många saker som du skulle behöva ta tag i idag men du undviker dem med en mästares skicklighet. Det finns ingen som har fler eller bättre ursäkter när man inte vill än vad du har. Kvällen blir ganska omtumlande när du får ett besked av något slag.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en vilja att visa vad du går för, samtidigt håller du lite tillbaka inför en person som du inte vill ska veta dina styrkor. Hen är likadan och ni går som två katter kring en het gröt. Det finns olika sätt att ladda inför en sammandrabbning, det är ditt sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ser olika möjligheter idag och det är bra att du kan tänka lite utanför boxen. Du vill verkligen att en fest eller ett evenemang ska bli lyckat och då är det bra att du tänker utanför ramarna. Det är när det oväntade möter tradition som magi uppstår.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu vill du inte visa vad du går för eftersom du känner dig en smula kränkt och felbehandlad. Du vet att du är ganska känslig av dig, men det hindrar inte dig från att periodvis bete dig väldigt barnsligt. På kvällen blir du tröstad av en vän.

Annons