Onsdag 27/10

27 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen handlar om att se tiden an och om att ha rätt. Det blir en riktigt bra dag där du lyckas imponera till och med på dig själv vilket i sig är en bragd. Kvällen handlar om ett passionerat intresse som du har.

Oxen 20/4-20/5

Idag andas du ut för första gången på länge. Du sänker tempot och du tar en medveten paus från vardagen. Det här blir en energigivande och härlig dag. Har du möjlighet tillbringar du tid utomhus, den friska luften gör dig gott och får tankarna att klarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en person som medvetet försöker irritera dig, men du vet om problemet och visar inga känslor inför hen. För dig har det blivit viktigt att markera inför den här personen att hen inte har någon makt över dig.

Kräftan 21/6-22/7

Idag hör du skvaller som berör dig illa och då är det verkligen elakt. Du är ganska magstark av dig och kan ta de flesta rykten med humor en nypa salt, men när människor börjar sprida direkta lögner då blir du verkligen arg. Idag står du upp för dina åsikter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under onsdagen är du ganska målmedveten och det hjälper dig att komma en bra bit vidare i ett omfattande projekt som du gett dig in i. Nu vill du att det ska utvecklas ytterligare och då behövs det ännu mer fokus från din sida.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant och lärorik dag där du slänger dig med begrepp som du bara nästan förstår. Du imponerar verkligen på din omgivning med din sakkunskap men själv inser du att det rör sig mer om tur än skicklighet att du lyckas sätta in termerna i rätt sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en rolig och kreativ onsdag där du lyckas med saker som du i vanliga fall tycker är krångliga. Du ser att du kan utmana dig själv och att det inte bara är lärorikt utan också väldigt roligt på samma gång. Kvällen blir väldigt lugn och härlig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du agerar modigt idag och står upp för en utsatt person. Du känner dig inte särskilt tuff, men du är bra på att sätta upp en fasad. Din stora tillgång är att ingen kan se så dryg ut som du när du sätter den sidan till.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under den här onsdagen får du chansen att vara lite obekväm och det gillar du verkligen. Du trivs med att säga hårda sanningar och se hur människor reagerar. Det finns en liten provokatör inom dig som kommer fram i vissa sammanhang.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att gå in i sig själv och ladda. Du följer vissa rutiner som du mår bra av. Det finns olika typer av Stenbockar, de extremt målfokuserade och den som litar lite mer på att ödet ska spela dem i händerna. Frågan vilken typ du är.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en möjlighet att du säger fel saker till fel person idag. Du tänker dig inte för utan öppnar munnen och inser försent att du avslöjat något som borde förblivit osagt. Tyvärr är den här personen en mästare på att sprida rykten.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är olika för olika personer något du uppmärksammar en chef på idag. Hen vill gärna att alla ska behandlas på samma sätt, men du vill visa att den metoden inte alltid fungerar och som chef borde hen vara lite finkänslig.

Annons