Torsdag 28/10

28 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen tar du en onödig diskussion med en äldre släkting. Du vetredan från början att ni inte kommer kunna överrens, men du har en vision av att ni ska kunna nå någon form av kompromiss. Kvällen handlar om att lagt kort ligger.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bitvis stressig torsdag där du ska fatta många beslut på kort tid. Delvis handlar det om att utveckla ditt arbete, men det handlar även om att planera för framtiden. Idag får du massor av beröm från en chef för att lyckas driva ett projekt framåt bättre än förväntat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har lång erfarenhet av ett visst område så därför blir du lite chockad och upprörd när en annan kollega får ta hand om ett visst projekt som du haft dina ögon på en längre tid. Under eftermiddagen väntar en del roliga nyheter.

Kräftan 21/6-22/7

Du drar dig för att säga vad du känner till en person som håller sina känslor för dig själv. Visst vill du vara öppen och varm, men samtidigt så känner du dig sårad att du är den enda av er två som vågar stå för sina känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du går igenom en förändring just nu och den kommer att prägla dig framöver. Mycket handlar om att du blir vuxnare och tar mer ansvar både privat och på jobbet. Lejonet har en ganska barnslig sida som ofta följer med långt upp i åldern. Den kan vara både charmig och väldigt enerverande för omgivningen.

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen vill du vara lite mer uppmärksam på en chef hur hen reagerar i en viss situation eftersom du vet att det kan komma att påverka dig framöver. Just nu vill du inte ta några risker som har med arbetet att göra.

Vågen 23/9-22/10

Du väger dina ord på guldvåg eftersom du är väldigt mån om att det du säger ska nå fram på rätt sätt. Du vet att den personen som du har att göra med gärna övertolkar saker och då kan det lätt uppstå missförstånd.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag handlar dagen om att du ska vara väldigt precis och det är inte din starkaste sida. Du är lättlärd, intelligent och kreativ men när det kommer till pillriga uppgifter blir du smått hysterisk. Ta hjälp av en kollega som har bättre tålamod än du.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns inga marginaler idag och det känner du av. Du försöker att hålla dig till din ursprungliga plan men av någon anledning så svävar du ofta ut på sidospår och så är fallet idag. Kvällen blir rolig men alldeles för sen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här torsdagen börjar nerverna komma ikapp dig. Du förbereder dig för något i helger och du känner att du vill bevisa varför du är värd att satsa på. Idag blir det någon form av värdemätning och du känner att du har mer att ge än du visar. Du vill behålla vissa trumfkort för dig själv.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intressant och utvecklande torsdag där du lär dig en hel del nya fakta. Du sitter redan på mycket kunskap men det här kompletterar det du vet på ett bra sätt. Kvällen handlar om att förbereda en resa.

Fiskarna 19/2-20/3

Du fiskar efter information som du inte får och det gör dig irriterad. Du är van vid att alltid få fram det du är ute efter, men idag så vill inte varken kollegor eller vänner säga något. Det är bara att inse att viss typ av information inte är ämnat för dina öron.

Annons