Fredag 29/10

29 okt, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir lite förvirrande eftersom du måste vara så flexibel när det kommer till arbetet. Du kan inte förvänta dig att få avsluta de projekt som du påbörjat utan du får vara beredd på att någon annan tar över efter halvtid.

Oxen 20/4-20/5

Du har mycket att se fram emot den här fredagen. Upplägget på dagen är lite olikt de vanliga fredagarna. Det kan röra sig om en utbildning, en resa eller nya arbetsuppgifter. Kvällen kretsar kring familjen och kring god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en viss nervositet i ditt tecken just nu. Du har stora förväntningar på den här helgen men då gäller det också att du kan leva upp till din del av avtalet. Kvällen handlar om beslut och om att tänka framåt.

Kräftan 21/6-22/7

Den här fredagen har du kontakt med en gammal vän. Ni har äntligen bestämt er för att träffas och du börjar bli nervös även om det är ett par dagar dit. Du vet att mycket hänger på ditt uppförande när ni ses. Hen saknar dig, men du måste visa och du saknar hen med.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du säger och gör dumma saker idag. Det är som om du inte kan hejda grodorna att hopp ur munnen på dig. Du blir nervös och stressad av hela situationen. Kvällen handlar om fest och om att träffa nya människor.

Jungfru 23/8-22/9

Du tänker ganska fyrkantigt idag men det är inte så konstigt eftersom du har en dubbelpåverkan från jord. Du vill inte gå utanför ramarna i ditt arbete utan håller dig till det som förväntas av dig. På kvällen träffar du en person som inspirerar dig.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite luddig i dina beskrivningar idag och det kan resultera i missförstånd. Försök att uttrycka dig klarare även om du vill lämna en öppning för dina kollegor att tänka mer kreativt. Kvällen blir rolig och handlar om arr skapa.

Skorpionen 23/10-21-11

Du gör dig redo för en förändring. För dig är det viktigt att inte låsa fast dig i gamla mallar utan du vill ständigt utvecklas och växa. Idag får du möjligheten att fundera lite mer i detalj över din framtid. Kvällen handlar om ett roligt och utvecklande projekt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du ser inte några problem med att du tar dig friheter idag. När du sätter andra regler för dig själv än för dina kollegor så skapar det en oro i gruppen. Försök att tänka rättvist in i minsta detalj. Kvällen bjuder på hemmamys och familjemiddag.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du flera saker att klara av innan det är dags för en resa av något slag. Du både ser fram emot och är lite nervös inför helgen. Det bästa du kan göra är att fokusera på den uppgift som ligger framför dig och inte låta dig distraheras av annat. Kvällen handlar om en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en massa nervositet i ditt tecken just nu och den kan ta sig olika uttryck. Det finns en risk att du säger eller gör något som sårar en familjemedlem. Det är din oros som lyser igenom i ditt beteende. Kvällen bjuder på god mat och ny miljö.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite irriterad på en vän för att hen inte förstår vad du menar. Du tycker att du uttrycker dig väldigt tydligt men din vän upplever dig som lite luddig. Kvällen blir rolig och bjuder på en del utmaningar.

Annons